top tech talents
Home
Artikuj
Kontakt
Menu
Data Engineer PositionPHPNode.js developmentAngular development.NET development and cloud solutionsData Scienceweb and cloud developmentQA & AutomationcareerGUI development solutionsJava developmentcustom solutions

UX/UI Designer

Kohë e plotë
Zhvillimi
Gjuhët e punës: Anglisht
Remote
Apliko tani
Përmbledhje e roleve:
Ne po kërkojmë një projektues të talentuar UX/UI për të krijuar ndërfaqe tërheqëse vizuale, të përqendruara te përdoruesi. Ky rol kërkon një kuptim të thellë të parimeve të dizajnit UX për të ofruar përvoja të jashtëzakonshme dixhitale.
Aftësitë që duhet të ketë:
 • UX/UI Design: Aftësi në krijimin e përvojave të përdoruesit pa ndërprerje.
 • Mjetet e projektimit: Përvoja me Sketch, Figma ose Adobe XD.
 • Estetika vizuale: Sy i fortë për estetikën dhe detajet.
 • Hulumtimi i përdoruesit: Aftësia për të përkthyer rezultatet në zgjidhjen e projektimit.
 • Bashkëpunimi: Aftësi të shkëlqyera të punës në grup dhe komunikimit.
 • Testimi i përdorshmërisë: Përvojë në planifikimin dhe kryerjen e testeve.
 • Responsive Design: Kuptimi i dispozitivave të ndryshëm dhe mdimensioneve të ekranit.
 • Mësimi i vazhdueshëm: Entuziazmi për të qëndruar i përditësuar në tendencat e dizajnit.
Përgjegjësitë kryesore:
 • User-Centric Design: Krijoni ndërfaqe dixhitale intuitive.
 • Prototipizmi: Zhvilloni dhe përsëritni duke përdorur wireframes dhe prototipe.
 • Dizajni vizual: Krijoni ndërfaqe estetikisht të këndshme dhe të qëndrueshme me markën.
 • Hulumtimi i përdoruesit: Informoni vendimet e dizajnit përmes kërkimit të përdoruesit.
 • Bashkëpunimi: Punoni me ekipe ndërfunksionale për dizajne kohezive.
 • Testimi i përdorshmërisë: Mblidhni feedback dhe përmirësoni modelet.
 • Dizajni i përgjegjshëm: Optimizoni dizajnet për pajisje të ndryshme.
Cfare ne ofrojme:
 • Të bashkohesh me Augmendev do të thotë të jesh pjesë e një kulture pune të respektuar, ndërkombëtare që vlerëson rritjen dhe mirëqenien tënde.
 • Një paketë pagash konkurruese.
 • Një program gjithëpërfshirës referimi me bonuse tërheqëse.
 • Mundësi për zhvillim profesional dhe përparim në karrierë.
 • Një mjedis pune bashkëpunues dhe mbështetës.
top tech talents
Fuqizoni ekipet tuaja të teknologjisë me zhvilluesit tanë, të cilët do t'ju japin aftësitë që ju nevojiten.
Copyright 2023 SoftGenia SRL | VAT and Tax Code 13220190964 | REA MI-2710671 | Share Capital €10.000,00
userslaptop-phone