top tech talents
Home
Artikuj
Kontakt
Menu

Ekipet tona inxhinierike

Ekipi ynë i programimit është një grup shumë i aftë dhe bashkëpunues. Ata zotërojnë ekspertizë në gjuhë dhe teknologji të ndryshme programimi, duke i lejuar ata të trajtojnë me lehtësi projekte komplekse. Angazhimi i tyre për të qëndruar të përditësuar me tendencat e industrisë siguron që ata të ofrojnë zgjidhje më të avancuara. Me fokus në cilësinë dhe kënaqësinë e klientit, ata ndjekin praktikat më të mira dhe mbajnë komunikim të hapur gjatë gjithë procesit të zhvillimit. Ekipi ynë i programimit jep vazhdimisht rezultate me cilësi të lartë që nxisin suksesin e biznesit.
Na kontaktoni

Takoni ekipet tona të ekspertëve

Ekipet tona inxhinierike përbëhen nga 1% më e mirë e Talenteve Teknike në industri për të garantuar rezultate të jashtëzakonshme. Të gjithë inxhinierët tanë të softuerit dygjuhësh kanë përvojë të madhe duke punuar me teknologjitë më të fundit në projektet më sfiduese dhe inovative në treg.
Kjo është ajo që na dallon:

1% më i mirë e talentit teknik

Pasi iu nënshtruam një procesi rigoroz përzgjedhjeje, ekipet tona përbëhen ekskluzivisht nga ekspertë shumë të talentuar dhe të aftë me burim nga i gjithë bota. Këta individë zotërojnë ekspertizë dhe njohuri të thella në teknologjitë më të fundit, duke siguruar suksesin e projekteve tona.

100% Inxhinierë dygjuhësh

Të gjithë inxhinierët tanë të softuerit zotërojnë aftësi të jashtëzakonshme në anglisht, duke u mundësuar atyre të krijojnë dhe mbajnë praktika të qarta komunikimi që adresojnë në mënyrë efektive nevojat e klientëve tanë.

Zona kohore e përafruar

Ekipet tona janë të shpërndara në mënyrë strategjike për t'u lidhur me zonat kohore të klientëve tanë, duke siguruar menaxhim të pandërprerë të projektit në kohë reale dhe duke mundësuar cikle efikase të reagimit për tarifat e përshpejtuara të dërgesave.
Na kontaktoni
Telefononi
+(355)224 47 784
info@augmendev.com

Përfitimet e punës me Augmendev

Ekspertiza Teknike

Ne shkëlqejmë në punësimin e talenteve më të mirë, duke marrë mbi 1 milion aplikime çdo vit nga rajone të ndryshme. Duke përdorur algoritmin tonë inovativ të krijimit të ekipit të AI dhe ekspertizën e ekipit tonë të rekrutimit, ne përsosim këtë grup të madh. Me një tubacion të fortë në teknologji të ndryshme dhe monitorim të vazhdueshëm të tendencave të tregut, ne sigurojmë që të qëndrojmë përpara trajnimin e vazhdueshëm, softuerin tonë të vazhdueshëm duke i përafruar me tendencat e industrisë. Ata zotërojnë njohuritë dhe grupet e aftësive për të udhëhequr dhe ofruar projekte të suksesshme, pavarësisht nga kompleksiteti.

Përvojë e pakrahasueshme

Ne jemi një ekip pragmatik dhe i orientuar drejt procesit me inxhinierë që kanë mesatarisht mbi 10 vjet përvojë në projekte komplekse. Rekordi ynë përfshin punën me startup-et, bizneset e tregut të mesëm dhe kompanitë e Fortune 500, duke ofruar rezultate të pashembullta nëpër industri dhe duke nxitur transformimin dixhital. Qëllimi ynë është të shtojmë vlerë dhe të ofrojmë rezultate të shpejta duke lidhur ekipet tona me klientët dhe duke ekzekutuar projekte në mënyrë efikase.

Profile të specializuara

Ekipet tona përbëhen nga ekspertë në të gjitha fushat përkatëse, nga Drejtuesit Teknikë deri tek inxhinierët e QA dhe Menaxherët e Projekteve. Ne ofrojmë rolet e nevojshme për ta bërë projektin tuaj realitet, duke shfrytëzuar njohuritë tona teknike për të identifikuar një udhërrëfyes fitues dhe për të menaxhuar talentin më të mirë. Ekspertët tanë kujdesen për nevojat tuaja specifike, duke siguruar shpërndarje në kohë dhe zgjidhje cilësore. Me menaxherët e përkushtuar të projektit dhe proceset e brendshme të fuqishme, ne ruajmë angazhimin dhe produktivitetin gjatë gjithë projektit.

Diversitet

Ne e vlerësojmë diversitetin dhe besojmë se talenti nuk njeh kufij. Angazhimi ynë është të ndihmojmë çdo individ të ketë sukses, pavarësisht nga gjinia, orientimi seksual, feja, përkatësia etnike apo prejardhja ekonomike. Duke punuar me talente nga prejardhje të ndryshme, ne ndërtojmë ekipe që shkëlqejnë dhe plotësojnë standardet më të larta të industrisë. Ne promovojmë në mënyrë aktive diversitetin dhe gjithëpërfshirjen përmes iniciativave si referime të ndryshme të kandidatëve dhe rekomandime shpërblyese të suksesshme që çojnë në punësimin e grave. Respekti, ndjeshmëria dhe mundësitë e rritjes së karrierës drejtojnë qasjen tonë, duke nxitur një mjedis pune gjithëpërfshirës.

Të punosh me zgjuarsi

Ekipet tona dinë të punojnë me zgjuarsi. Ne kemi përvojë të madhe duke punuar me një strukturë unike ekipore të shpërndarë. Kjo na lejon të marrim talentet kryesore në mbarë botën për të bashkëpunuar në distancë së bashku në kohë reale për të ofruar zgjidhje të fuqishme teknologjike çdo herë.. Ne kemi një model pune të fortë dhe të shpërndarë që përmirëson produktivitetin, cilësinë e jetës, zvogëlon gjurmën e karbonit dhe garanton vazhdimësinë e përgjithshme të biznesit. Kultura jonë e punës shpërblen performuesit e lartë, inkurajon rritjen e karrierës për ekipin tonë dhe ofron mundësi të vazhdueshme trajnimi.

Profilet e ekspertëve

SCRUM

Përgjegjës për zbatimin e saktë të procesit Scrum dhe maksimizimin e përfitimeve të tij.

Menaxher i Projektit

Përgjegjës për menaxhimin e përcaktimit dhe planifikimit të detyrave, ngarkesën e produkteve, komunikimin me klientin dhe përshkallëzimin e nivelit të parë.

Analist Biznesi

Analizon nevojat e klientëve për të gjetur zgjidhje dhe punon me pronarin e produktit për të kuptuar qëllimin e projektit dhe për të sugjeruar përmirësime.

Drejtues teknik

Përgjegjës për përcaktimin e dizajnit, qasjes dhe mënyrës se si inxhinierët e zhvillimit duhet të zbatojnë më së miri arkitekturën e projektit.

Inxhinier Softuerik

Zhvillon softuer, rishikon kodin dhe krijon teste për njësi. Të gjithë inxhinierët e lartë kanë më shumë se 8 vjet përvojë.

Arkitekt Softueri

Përcakton arkitekturën e projektit. Zhvillon softuer, rishikon kodin dhe krijon teste për njësi.

Inxhinier Automatizimi

Identifikon rastet e testimit më me kosto efektive për t'i automatizuar, zbatuar dhe mirëmbajtur ato ndërsa produkti evoluon.

Inxhinier QA

Së bashku me Kryeministrin është përgjegjës për planifikimin, hartimin dhe ekzekutimin e fazave të testimit.

Dizajner UX/UI

Punon me drejtuesit e biznesit të klientëve dhe përdoruesit përfundimtarë për të siguruar që ndërfaqja e produktit të ketë një dizajn që garanton miratimin dhe lehtësinë e përdoruesit.

Inxhinier DevOps

Ndërton dhe mirëmban tubacionin CI/CD dhe konfigurimin e mjeteve dhe mjediseve për të thjeshtuar procesin e ofrimit të softuerit.
Shërbimet Tona
top tech talents
Fuqizoni ekipet tuaja të teknologjisë me zhvilluesit tanë, të cilët do t'ju japin aftësitë që ju nevojiten.
Copyright 2023 SoftGenia SRL | VAT and Tax Code 13220190964 | REA MI-2710671 | Share Capital €10.000,00
userslaptop-phone