top tech talents
Home
Artikuj
Kontakt
Menu

Kontakto!

Dhe ne do të kthehemi tek ju sa më shpejt.
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Emri

Vendndodhja

MILANO (MI) VIALE MONTE NERO 70 CAP 20135
top tech talents
Fuqizoni ekipet tuaja të teknologjisë me zhvilluesit tanë, të cilët do t'ju japin aftësitë që ju nevojiten.
Copyright 2023 SoftGenia SRL | VAT and Tax Code 13220190964 | REA MI-2710671 | Share Capital €10.000,00
envelopeusersphonemap-markerlaptop-phone