top tech talents
Home
Artikuj
Kontakt
Menu

Transferimi i softuerit: Përshpejtimi i udhëtimit tuaj teknik

Përqafoni kontraktimin e zhvillimit të softuerit për të gjurmuar shpejt projektet tuaja me ekipet tona të mbledhura me mjeshtëri, duke përfshirë zhvilluesit deri te menaxherët e projekteve, duke siguruar efikasitet, ekspertizë dhe paqe mendore në çdo fazë.
Na kontaktoni

Përfitimet e outsourcing zhvillimit të softuerit

Mbani të fokusuar ekipin tuaj të brendshëm

Lëreni ekipin tonë të merret me zhvillimin e softuerit tuaj ndërkohë që përqendroheni në levat kryesore që e çojnë biznesin tuaj përpara.

Kapërceni vonesat e rekrutimit

Punësimi i talentit të duhur kërkon kohë. Ne mbledhim ekipin e duhur të ekspertëve dhe i futim në bord në kohë rekord.

Maksimizoni produktivitetin tuaj të menaxhimit

Ekipet tona punojnë në mënyrë autonome. Ju vendosni drejtimin dhe piketa, ndërsa ata menaxhojnë shpërndarjen e përditshme.

Siguroni cilësinë e produktit

Të gjitha projektet kalojnë nëpër testime intensive për t'ju sjellë softuer me cilësi të lartë, të fortë dhe pa gabime.
Telefononi
+(355)224 47 784
info@augmendev.com

Procesi ynë. E thjeshtë, pa probleme, e efektshme.

Telefononi

Në një telefonatë , ne do të diskutojmë kërkesat e projektit tuaj, kriteret e suksesit, afatin kohor, buxhetin dhe aftësitë e kërkuara për të parë nëse mund t'ju ndihmojmë.

Merrni zhvilluesit që ju nevojiten.

Brenda vetëm disa ditësh, ne do të zgjedhim ekspertët në bazë të nevojave tuaja dhe ekspertizës së kërkuar.

Në bord dhe shkallë sipas nevojës.

Ekipi ynë bashkohet me tuajin dhe godet në terren. Në bord anëtarët e rinj të ekipit tuaj, menaxhoni performancën dhe shkallëzoni numrin tuaj të punonjësve sipas nevojës.
Na kontaktoni

Pyetje të zakonshme në lidhje me outsourcing software development

A është e shtrenjtë kontraktimi i zhvillimit të softuerit?

Kur krahasojnë kostot, menaxherët priren të shikojnë vetëm pagat kundrejt normës së orës. Megjithatë, është më e ndërlikuar se kaq. Faktorët e anashkaluar zakonisht përfshijnë kohën e shpenzuar për rekrutimin, mundësitë e humbura, vonesat e projektit, trajnimin e njerëzve, përfitimet e punonjësve dhe më shumë. Këto mund të shtojnë deri në 29% shtesë të pagës vjetore të një punonjësi. Kur merret parasysh kjo, mund të jetë më me kosto efektive të transferoni zhvillimin e softuerit tuaj.

A është përdorimi i zhvilluesve të brendshëm më i mirë se kontraktimi i softuerit?

Shumica e kompanive kanë ekipe të brendshme të zhvilluesve. Megjithatë, ata ende mund të përdorin shërbimet e jashtme për një sërë arsyesh. Për shembull, ata mund të kenë projekte të njëhershme për të cilat nuk duan të ndërtojnë një ekip të përhershëm. Një projekt mund të ketë një afat të vështirë dhe ata mund të mos kenë kohë për të rekrutuar një ekip të brendshëm për të. Së fundi, përdorimi afatgjatë i një shërbimi outsourcing i lejon kompanitë t'i përgjigjen kërkesave të ndryshimit të ngarkesës së punës në një mënyrë më të shkathët.
Shërbimet Tona
Java në Augmendev
Rritja e Stafit
Java në Augmendev
Ekipi i përkushtuar
Java
Transferimi i softuerit
top tech talents
Fuqizoni ekipet tuaja të teknologjisë me zhvilluesit tanë, të cilët do t'ju japin aftësitë që ju nevojiten.
Copyright 2023 SoftGenia SRL | VAT and Tax Code 13220190964 | REA MI-2710671 | Share Capital €10.000,00
userslaptop-phone