top tech talents
Home
Artikuj
Kontakt
Menu

REFERIMET MIRËSEERDHËT

Augmendev ka prezantuar një Program Referimi që ju inkurajon të rekomandoni individë që besoni se do të ishin një shtesë e vlefshme për kompaninë tonë në rritje. Pavarësisht nëse janë miq, të njohur, shokë studimi ose të afërm, ne i mirëpresim rekomandimet tuaja për të na ndihmuar të ruajmë mjedisin e jashtëzakonshëm të punës që kemi krijuar me përpjekjet kolektive të çdo anëtari të ekipit të Augmendev.
Na kontaktoni

Si funksionon Programi i Referimit?

Në BairesDev ne jemi vazhdimisht duke kërkuar talent të jashtëzakonshëm për t’u bashkuar me ekipet tona. Ne jemi të bindur se nuk ka person më të mirë, por ju, që tashmë jeni pjesë e ekipit tonë mahnitës, për të rekomanduar kandidatët.
Nëse keni dikë që dëshironi të paraqisni si kandidat, ngarkoni detajet e kontaktit ose CV-në e tij në formularin e mëposhtëm, ose si alternativë, mund të dërgoni një email në info@augmendev.com
Nëse e punësojmë kandidatin, ju do të merrni 500 USD nëse personi që ju referuat është burrë, ose 700 USD nëse është grua.
Kërkesat e nevojshme për të marrë shpërblimin janë që kandidati aktualisht të mos marrë pjesë në procesin tonë të rekrutimit dhe të qëndrojë në Augmendev për të paktën 3 muaj pas punësimit.
Telefononi
+(355)224 47 784
info@augmendev.com

Pse programi i referimit është kaq i vlefshëm?

Rekomandimi juaj na ndihmon të gjejmë kandidatët më të mirë
Kjo ju lejon të ndihmoni miqtë dhe të njohurit.
Ekipi i Rekrutimit merr ndihmë nga të gjithë ne kur kërkon talent me cilësi të lartë
Ka një shpërblim! Ju merrni një shpërblim monetar për ndihmën tuaj!
Na kontaktoni

Shërbimet Tona

top tech talents
Fuqizoni ekipet tuaja të teknologjisë me zhvilluesit tanë, të cilët do t'ju japin aftësitë që ju nevojiten.
Copyright 2023 SoftGenia SRL | VAT and Tax Code 13220190964 | REA MI-2710671 | Share Capital €10.000,00
userslaptop-phone