top tech talents
Home
Artikuj
Kontakt
Menu

Forconi ekipin tuaj me shtimin e stafit

Shtoni aftësitë që ju nevojiten në ekipin tuaj pa telashe. Shërbimi ynë i shtimit të stafit ju lidh me profesionistë të lartë të gatshëm për t'u futur menjëherë në projektet tuaja, duke e bërë të lehtë arritjen e qëllimeve tuaja më shpejt.
Na kontaktoni

Përfitimet e rritjes së stafit

Drejtoni komunikimet

Zhvilluesit tanë përputhen me orët tuaja të punës, ofrojnë dhe dëgjojnë komente dhe kanë aftësi të jashtëzakonshme komunikimi.

Kapërceni vonesat e rekrutimit

Punësimi i talentit të duhur kërkon kohë. Ne mbledhim ekipin e duhur të ekspertëve dhe i futim në bord në kohë rekord.

Krijoni ekipe të shëndetshme

Ne i vumë në skarë zhvilluesit për aftësitë e tyre të buta dhe të sjelljes për të siguruar integrim të qetë dhe përshtatje pozitive të kulturës.

Qasuni tek talentet me cilësi të lartë

Ne kemi bërë tashmë testimin rigoroz për aftësitë teknike, logjike dhe të aftësive të buta, kështu që ju nuk duhet ta bëni këtë.
Telefononi
+(355)224 47 784
info@augmendev.com

Procesi ynë. I thjeshtë, pa probleme, e efektshme.

Telefononi.

Në një telefonatë zbulimi, ne do të diskutojmë kërkesat e projektit tuaj, kriteret e suksesit, afatin kohor, buxhetin dhe aftësitë e kërkuara për të parë nëse mund t'ju ndihmojmë.

Merrni zhvilluesit që ju nevojiten.

Brenda vetëm disa ditësh, ne do të zgjedhim ekspertët në bazë të nevojave tuaja dhe ekspertizës së kërkuar.

Në bord sipas nevojës.

Ekipi ynë bashkohet me tuajin dhe godet në terren. Në bord anëtarët e rinj të ekipit tuaj, menaxhoni performancën dhe shkallëzoni numrin tuaj të punonjësve sipas nevojës.
Na kontaktoni

Pyetje të zakonshme rreth rritjes së stafit

A rrit kostot shtimi i stafit?

Rritja e stafit ofron avantazhe me kosto efektive në krahasim me punësimin dhe mbajtjen brenda shtëpisë. Duke përdorur këtë qasje, ju mund të eliminoni shpenzimet që lidhen me rekrutimin, përfitimet e punonjësve, sigurimin shëndetësor, trajnimin, furnizimet e zyrës dhe më shumë. Për më tepër, shtimi i stafit ofron fleksibilitet të zgjeruar pasi mund të rregulloni lehtësisht madhësinë e ekipit tuaj për të përmbushur kërkesat e ngarkesës së punës.

Si ndryshon shtimi i stafit nga kontraktimi?

Zgjedhja midis shtimit të stafit dhe kontraktimit të softuerit varet nga kërkesat tuaja specifike. Në një model të rritjes së stafit, ju mbani përgjegjësinë për mbikëqyrjen e çdo stafi të palëve të treta, duke lejuar një nivel më të lartë të përfshirjes së menaxhmentit. Anasjelltas, në një model të kontraktimit të softuerit, ju mund të jeni më të hapur duke deleguar menaxhimin e përditshëm dhe detyrat administrative te partneri i kontraktimit.
Shërbimet Tona
Java në Augmendev
Rritja e Stafit
Java në Augmendev
Ekipi i përkushtuar
Java
Transferimi i softuerit
top tech talents
Fuqizoni ekipet tuaja të teknologjisë me zhvilluesit tanë, të cilët do t'ju japin aftësitë që ju nevojiten.
Copyright 2023 SoftGenia SRL | VAT and Tax Code 13220190964 | REA MI-2710671 | Share Capital €10.000,00
userslaptop-phone