top tech talents
Home
Artikuj
Kontakt
Menu

Augmendev: Partneri juaj në Përsosmërinë e Softuerit

Mirë se vini në Augmendev, një kompani programuese kryesore e dedikuar për transformimin e bizneseve përmes zgjidhjeve softuerike të fundit. Me ekspertizën tonë në një gamë të gjerë gjuhësh dhe teknologjish programimi, ne ofrojmë shërbime të personalizuara të zhvillimit të softuerit të përshtatur për të përmbushur nevojat unike të klientëve tanë.
Na kontaktoni
Jemi plot me ide interesante krijuese!
Idetë kreative kanë aftësinë e jashtëzakonshme për të ndezur inovacionin, për të ndezur kureshtjen dhe për të frymëzuar ndryshime domethënëse. Ata kanë potencialin për të revolucionarizuar industritë, për të zgjidhur probleme komplekse dhe për të formësuar botën në të cilën jetojmë.
 • Zhvillim sotware i kostumizua

  Krijoni softuer të personalizuar të krijuar posaçërisht për të përmbushur kërkesat tuaja të veçanta, duke përfshirë si teknologjitë e përparme ashtu edhe ato kryesore të fundit.

  QA dhe Testim

  Siguroni qëndrueshmërinë e teknologjisë suaj përmes një kombinimi të testimit manual dhe të automatizuar, duke e bërë atë të papërshkueshëm nga dobësitë.

  AI dhe Shkenca e të Dhënave

  Përdorni inteligjencën artificiale të fundit, mësimin e makinerive dhe teknologjitë e inxhinierisë së të dhënave për të zhbllokuar vlerën e konsiderueshme të biznesit.
 • Zhvillim aplikacionesh

  Zhvilloni aplikacione celulare me performancë të lartë, të shkallëzueshme dhe të sigurta, të krijuara si për pajisjet iOS ashtu edhe për Android.

  UX / UI 

  Dizajnoni ndërfaqe vizualisht mahnitëse, të përsosura për piksel dhe miqësore për përdoruesit që magjepsin dhe kënaqin përdoruesit tuaj përfundimtar.

  Platforma dhe Infrastruktura

  Garantoni sigurinë, tolerancën ndaj gabimeve dhe disponueshmërinë e lartë të aplikacioneve tuaja me ekspertizën e inxhinierëve tanë të aftë DevOps dhe Sigurisë.
95%
KËNAQËSI TË KONSUMATORËVE
30+
SPECIALISTË NË EKIPIN TONË
100+
PROJEKTE TË SUKSESSHME

Besoni përvojën tonë!

Shikoni disa fakte interesante rreth ekipit tonë.
Fleksibilitet
Ne e pranojmë se fleksibiliteti i ekipit është një përbërës themelor për arritjen e suksesit në peizazhin e sotëm dinamik dhe me zhvillim të shpejtë të biznesit.
zgjidhje softuerike
Lidera
Ne jemi me fat që kemi një ekip udhëheqësish të fortë që luajnë një rol kyç në udhëheqjen e suksesit tonë dhe në frymëzimin e përsosmërisë midis punonjësve tanë.
Pozicioni i inxhinierit të të dhënave
Shkollimi më i mirë
Ne jemi të përkushtuar të ofrojmë mundësitë më të mira të arsimimit dhe mësimit për punonjësit tanë, duke i fuqizuar ata të fitojnë njohuri të reja, të përmirësojnë aftësitë e tyre dhe të arrijnë potencialin e tyre të plotë.
Zgjidhje Software
Orientuar Klientave
Në kompaninë tonë, ne kemi një angazhim të fortë për të qenë të orientuar drejt klientit, që do të thotë se klientët tanë janë në krye të gjithçkaje që bëjmë.
Software
Eksperiencë e pasur
Ne e kuptojmë se një udhëtim pozitiv dhe i paharrueshëm është çelësi për ndërtimin e marrëdhënieve të qëndrueshme dhe arritjen e rezultateve të jashtëzakonshme.
Konsultim falas!
+(355)224 47 784
info@augmendev.com
top tech talents
Fuqizoni ekipet tuaja të teknologjisë me zhvilluesit tanë, të cilët do t'ju japin aftësitë që ju nevojiten.
Copyright 2023 SoftGenia SRL | VAT and Tax Code 13220190964 | REA MI-2710671 | Share Capital €10.000,00
userslaptop-phone