top tech talents
Home
Artikuj
Kontakt
Menu
 • RRITJE STAFI

  Përmirësoni ekipet e teknologjisë 
  me zhvilluesit tanë të aftë, 
  duke ofruar ekspertizën që ju nevojitet.
  Na kontaktoni
 • EKIP I PERKUSHTUAR

  Ekzekutoni në mënyrë efikase dhe të besueshme nga fundi në fund
  projekte me asistencën tonë
  ekipe të aftë të zhvillimit të softuerit të integruar.
  Na kontaktoni
 • SOFTWARE OUTSOURCING

  Ne ofrojmë softuer gjithëpërfshirës
  shërbime të jashtme, duke përfshirë gjithçka nga përkufizimi
  dhe dizajni për të zhvilluar dhe testuar.
  Na kontaktoni
Rreth Kompanisë
Ne jemi një kompani lider programimi e përkushtuar për fuqizimin e bizneseve me shërbime të zhvillimit të softuerit më të avancuar. Me ekipin tonë të programuesve të aftë dhe me përvojë, ne ofrojmë zgjidhje të përshtatura që nxisin efikasitetin, përmirësojnë përvojat e përdoruesve dhe mudesojnë rritjen.
Shërbimet Tona
Në Augmendev, ne ofrojmë një gamë të plotë shërbimesh programimi të krijuara për të përmbushur nevojat unike të organizatës suaj. Ekipi ynë i programuesve të aftë është i aftë në gjuhët, kornizat dhe teknologjitë më të fundit të programimit, duke na mundësuar të ofrojmë zgjidhje novatore dhe të shkallëzueshme.
Portofoli jonë
Ne krenohemi me portofolin tonë të larmishëm dhe mbresëlënës të programimit që shfaq ekspertizën tonë, inovacionin dhe rezultatet e suksesshme të projektit. Portofoli ynë përfshin një gamë të gjerë projektesh programimi në industri të ndryshme, duke theksuar aftësinë tonë për të ofruar zgjidhje të jashtëzakonshme të përshtatura për nevojat specifike të klientëve tanë.
Kompania Augmendev
Mënyra për të filluar është të lini së foluri dhe të filloni të bëni!
Mirë se vini në Augmendev, ku inovacioni takohet me përsosmërinë në botën e programimit! Ne jemi një kompani programuese dinamike dhe e përparuar që është e përkushtuar për të ofruar zgjidhje të avancuara për sfidat më komplekse teknologjike të klientëve tanë. Me një ekip programuesish shumë të aftë dhe me përvojë, ne jemi të përkushtuar të ofrojmë zhvillim të nivelit të lartë të softuerit, aplikacione në internet dhe zgjidhje të personalizuara që plotësojnë nevojat unike të çdo klienti.
Mund të mbështeteni tek ne!
Suksesi është të pëlqesh veten, të pëlqesh atë që bën dhe të pëlqesh mënyrën se si e bën atë.

Standardet të Cilësisë së Lartë

Ne jemi të përkushtuar të ofrojmë zgjidhje programimi të cilësisë më të lartë. Ne i përmbahemi standardeve rigoroze për të siguruar që klientët tanë të marrin shërbime të jashtëzakonshme që përmbushin dhe tejkalojnë pritshmëritë e tyre.

Ekspertët Drejtues

Jemi krenarë që kemi një ekip ekspertësh kryesorë në fushën e programimit. Kompania jonë është shtëpia e disa prej mendjeve më të zgjuara dhe talenteve më të mira në industri.

Zgjidhje Komplekse

Ne jemi të specializuar në ofrimin e zgjidhjeve komplekse të programimit. Ekspertiza dhe përvoja jonë na lejojnë të trajtojmë projekte që kërkojnë mendim inovativ, aftësi të avancuara teknike dhe një kuptim të thellë të sistemeve komplekse.

Çmime Fleksibël

Ne e kuptojmë se çdo klient ka konsiderata unike buxhetore. Kjo është arsyeja pse ne ofrojmë opsione çmimi fleksibël për të siguruar që shërbimet tona të programimit të përputhen me nevojat tuaja specifike dhe kërkesat financiare.
95%
KËNAQËSI TË KONSUMATORËVE
30+
SPECIALISTË NË EKIPIN TONË
100+
PROJEKTE TË SUKSESSHME

Tiffany Richards


“Kam pasur kënaqësinë të punoj me Augmendev në një projekt kompleks të zhvillimit të softuerit dhe ata i tejkaluan pritjet e mia në çdo mënyrë. Ekipi i tyre i programuesve shfaqi aftësi dhe ekspertizë të jashtëzakonshme, duke ofruar një zgjidhje me cilësi të lartë brenda kornizës kohore të rënë dakord. Ata ishin proaktivë në adresimi…

Diana Adams


“Augmendev është një kompani programimi e jashtëzakonshme që unë e rekomandoj shumë. Ata kanë një ekip programuesish shumë të talentuar, të cilët janë të mirënjohur në teknologjitë dhe gjuhët më të fundit të programimit. Gjatë gjithë procesit të zhvillimit, ata mbajtën një komunikim të shkëlqyer dhe më mbajtën të përditësuar mbi përparimin e projektit. Produkti…


James Remmington


“Kohët e fundit punësova Augmendev për një projekt të zhvillimit të aplikacioneve web dhe nuk mund të isha më i lumtur me rezultatet. Aftësitë teknike dhe aftësitë e zgjidhjes së problemeve të ekipit të tyre ishin të jashtëzakonshme. Ata shpejt e kapën vizionin tonë dhe e kthyen atë në një aplikacion të projektuar mirë dhe…

Shërbimet

Ne duam dhe e dimë atë që bëjmë!

Zhvillimi i personalizuar i softuerit

Krijoni softuer të personalizuar të krijuar posaçërisht për të përmbushur kërkesat tuaja të veçanta, duke përfshirë si teknologjitë e përparme ashtu edhe ato kryesore të fundit.

Suport dhe Testim

Siguroni qëndrueshmërinë e teknologjisë suaj përmes një kombinimi të testimit manual dhe të automatizuar, duke e bërë atë të papërshkueshëm nga dobësitë.

AI dhe Shkenca e të Dhënave

Përdorni inteligjencën artificiale të fundit, mësimin e makinerive dhe teknologjitë e inxhinierisë së të dhënave për të zhbllokuar vlerën e konsiderueshme të biznesit.

Zhvillimi i aplikacioneve celulare

Zhvilloni aplikacione celulare me performancë të lartë, të shkallëzueshme dhe të sigurta, të dizajnuara si për pajisjet iOS ashtu edhe për Android.

UX / Dizajn UI

Dizajnoni ndërfaqe vizualisht mahnitëse, të përsosura për piksel dhe miqësore për përdoruesit që magjepsin dhe kënaqin përdoruesit tuaj përfundimtar.

Platforma dhe Infrastruktura

Garantoni sigurinë, tolerancën ndaj gabimeve dhe disponueshmërinë e lartë të aplikacioneve tuaja me ekspertizën e inxhinierëve tanë të aftë DevOps dhe Sigurisë.
Telefononi
+(355)224 47 784
info@augmendev.com
Si punojmë
Mos jini të zënë – jini produktiv!
Angular
01
Mbledhja e të dhënave
Para fillimit të një projekti, Augmendev i jep përparësi mbledhjes së të dhënave përkatëse për të siguruar një themel të fortë për sukses. Ne angazhohemi në një proces gjithëpërfshirës të mbledhjes së të dhënave për të marrë informacion thelbësor që informon objektivat, kërkesat dhe qasjen e përgjithshme të projektit.
02
Planifikimi
Para se të fillojë ndonjë projekt, Augmendev njeh rëndësinë e planifikimit të përpiktë si një hap vendimtar drejt suksesit. Ne investojmë kohë dhe përpjekje të konsiderueshme në zhvillimin e një plani gjithëpërfshirës që përshkruan qëllimin, objektivat, afatet kohore, burimet dhe rezultatet e projektit
03
Zbatimi
Gjatë fazës së zbatimit, Augmendev e kupton rëndësinë e planifikimit të vazhdueshëm për të siguruar një ekzekutim të qetë dhe të suksesshëm të projektit. Ndërsa kodimi dhe zhvillimi janë duke u zhvilluar, ne mbetemi të përkushtuar për të mbajtur një plan të mirëstrukturuar që udhëheq veprimet tona dhe e mban projektin në rrugën e duhur.
04
Rezultatet
Në fund të projektit, Augmendev krenohet pa masë për ofrimin e rezultateve të jashtëzakonshme për klientët tanë. Ne përpiqemi të tejkalojmë pritjet dhe të ofrojmë rezultate të prekshme që tregojnë vlerën dhe ndikimin e punës sonë.
Ne e dimë se si funksionon!
Nëse plani nuk funksionon – ndryshoni planin, jo qëllimin.
Në vend që të braktisni qëllimin përfundimtar, përshtatni dhe rishikoni planin për të gjetur rrugë alternative drejt arritjes së tij. Duke qëndruar i përqendruar në qëllimin përfundimtar gjatë rregullimit të qasjes, njeriu mund të kapërcejë pengesat dhe në fund të arrijë sukses.
top tech talents
Fuqizoni ekipet tuaja të teknologjisë me zhvilluesit tanë, të cilët do t'ju japin aftësitë që ju nevojiten.
Copyright 2023 SoftGenia SRL | VAT and Tax Code 13220190964 | REA MI-2710671 | Share Capital €10.000,00
userssmartphonelaptop-phone