top tech talents
Home
Artikuj
Kontakt
Menu

Zhvillimi .NET: Unifikimi i platformave dhe gjuhëve

Korniza e .NET, e shquar për ndërveprueshmërinë dhe dizajnin modular, mbështet një gamë të gjerë aplikacionesh nga ueb-i në IoT, të mbështetur nga një komunitet i fortë global dhe inovacion i vazhdueshëm.
Na kontaktoni

Shërbimet .NET

Zhvillimi i personalizuar i aplikacionit me .NET

Ne jemi të specializuar në zhvillimin e aplikacioneve të personalizuara të Windows që funksionojnë pa probleme në një gamë të ndryshme pajisjesh. Fokusi ynë kryesor qëndron në ofrimin e zgjidhjeve të përshtatura që përputhen saktësisht me objektivat e projektit tuaj dhe adresojnë sfidat e tij unike.

Aplikacione të shpërndara

Maksimizoni aftësitë e bashkëpunimit të ekipit tuaj duke ndërtuar një rrjet të fortë dhe të ndërlidhur. Ekipi ynë bashkëpunon me zhvillues të nivelit më të lartë .NET për të krijuar zgjidhje inovative të Microsoft-it me arkitekturë të shpërndarë në renë kompjuterike. Së bashku, ne mund të krijojmë zgjidhje të fundit që përdorin fuqinë e teknologjisë për të nxitur bashkëpunimin dhe efikasitetin brenda organizatës suaj.

Sistemet e menaxhimit të përmbajtjes

.NET njihet gjerësisht si një nga gjuhët më të njohura të programimit për zhvillimin e sistemeve të personalizuara të menaxhimit të përmbajtjes (CMS). Shfrytëzoni fuqinë e .NET për të menaxhuar në mënyrë efikase operacionet dhe proceset tuaja të brendshme me një zgjidhje unike, të përshtatur, e krijuar për të përmbushur nevojat tuaja specifike.

Platforma eCommerce

Rëndësia e tregtisë elektronike është rritur në qiell dhe shumë kompani po përpiqen të mbajnë ritmin me këtë prirje në rritje. Duke angazhuar ekspertizën e zhvilluesve të nivelit të lartë .NET, ju mund të zhvilloni një platformë tërheqëse dhe shumë efikase të tregtisë elektronike ose të përmirësoni atë ekzistuese për të arritur lartësi të reja suksesi.
Telefononi
+(355)224 47 784
info@augmendev.com
Shërbimet Tona
top tech talents
Fuqizoni ekipet tuaja të teknologjisë me zhvilluesit tanë, të cilët do t'ju japin aftësitë që ju nevojiten.
Copyright 2023 SoftGenia SRL | VAT and Tax Code 13220190964 | REA MI-2710671 | Share Capital €10.000,00
userslaptop-phone