top tech talents
Home
Artikuj
Kontakt
Menu

Zhvillimi i mësimit të makinerisë: Inovacioni i drejtimit

Augmendev shfrytëzon mësimin e makinerive për të nxitur inovacione si rekomandime inteligjente, automjete autonome dhe analiza inteligjente të të dhënave. Zbuloni se si ekspertiza jonë mund të transformojë peizazhin tuaj të teknologjisë.
Na kontaktoni

Procesi ynë i zhvillimit të ML

Zbulim

Zbatimi efektiv i mësimit të makinerive në produktet tuaja kërkon një kuptim të plotë të biznesit dhe objektivave tuaja. Faza jonë e zbulimit përfshin gërmimin e thellë në operacionet tuaja, mbledhjen e informacionit dhe kryerjen e një kërkimi të gjerë tregu.

Planifikim

Me informacionin që mbledhim, ne do të krijojmë një plan zhvillimi gjithëpërfshirës. Kjo përfshin hartimin e hapave të projektit, identifikimin e burimeve të nevojshme dhe përzgjedhjen e profesionistëve më të përshtatshëm për të siguruar ekzekutim të suksesshëm.

Zhvillim

Gjatë fazës së zhvillimit, ekipi ynë i ekspertëve më të mirë të mësimit të makinerive dhe inxhinierëve të softuerit do të mblidhen për të ndërtuar produktin tuaj. Ekspertiza dhe përpjekjet e tyre bashkëpunuese sigurojnë një proces zhvillimi pa probleme.

Dizajn

Dizajni i përvojës së përdoruesit (UX) shkon paralelisht me zhvillimin, pasi fokusohet në krijimin e pamjes dhe ndjenjës optimale të produktit për të ofruar një përvojë të kënaqshme përdoruesi. Ai përfshin më shumë sesa thjesht pamje vizuale dhe përfshin kërkime të plota të përdoruesve, kornizë teli dhe teknika të tjera për të siguruar një përvojë tërësore dhe pozitive të përdoruesit.

Testim

Testimi i sigurimit të cilësisë (QA) është një proces i plotë që përfshin vlerësimin e shumë aspekteve të produktit tuaj, të tilla si performanca, funksionaliteti, përdorshmëria, siguria dhe kapaciteti i ngarkesës. Ne gjithashtu do të vlerësojmë produktin tuaj për çdo defekt ose defekt.

Deploy

Më në fund, është koha për të lançuar produktin tuaj të mësimit të makinës. Kjo do të ndodhë vetëm pas testimit të plotë dhe vlerësimit tuaj. Mos harroni gjithashtu se mësimi i makinerive po evoluon dhe produkti juaj do të ketë nevojë për mirëmbajtje dhe përditësime.
Telefononi
+(355)224 47 784
info@augmendev.com

Shërbimet tona të zhvillimit të mësimit të makinerisë

Zhvillimi i të mësuarit të thellë (DL).

Mësimi i thellë, një nënfushë e mësimit të makinerive, përdor algoritme të frymëzuara nga truri për të kryer detyra dhe për të nxjerrë përfundime me ndërhyrje minimale njerëzore. Në Augmendev, ne jemi të specializuar në integrimin e të mësuarit të thellë në teknologjitë tuaja, duke mundësuar krijimin e produkteve të fuqishme dhe të automatizuara që përdorin këtë qasje të fuqishme.

NLP

Përpunimi i gjuhës natyrore (NLP) qëndron në kryqëzimin e disiplinave të shumta, duke fuqizuar makinat për të kuptuar gjuhën dhe për ta zbatuar këtë kuptim në funksione të ndryshme, duke përfshirë komandat zanore dhe përkthimet nga fjalimi në tekst. Ky mjet gjithëpërfshirës ka potencial të jashtëzakonshëm për të përmirësuar operacionet dhe produktet e biznesit tuaj.

Analiza parashikuese dhe në kohë reale

Analitika parashikuese ofron mundësi të rëndësishme për biznesin tuaj për të përmirësuar vlerësimin e rrezikut dhe parashikimin e rezultateve. Në Augmendev, ekipi ynë i specialistëve të të dhënave dhe inxhinierëve të softuerit mund të bashkëpunojë me ju për të shfrytëzuar fuqinë e analitikës parashikuese brenda sferës së mësimit të makinerive, duke zhbllokuar njohuri të vlefshme dhe duke nxitur vendimmarrje të informuar.

Zgjidhjet e automatizimit të marketingut

Mësimi i makinerisë është një mjet efektiv marketingu që ofron automatizim, personalizim dhe njohuri të vlefshme për sjelljen e konsumatorit. Ai përmirëson detyrat si vlerësimi i rezultateve, zhvillimi i personalitetit të blerësit, segmentimi i përdoruesve dhe kërkimi i fjalëve kyçe, duke ju mundësuar të optimizoni përpjekjet tuaja të marketingut për rezultate më të mira.

Pse të zgjidhni BairesDev për Zhvillimin e ML?

Niveli i lartë i ekspertizës

Në Augmendev, ne zgjedhim me përpikëri nga 1% e talenteve të të mësuarit të makinerive. Duke vepruar kështu, ne sigurojmë që ekipi ynë të përbëhet nga inxhinierët dhe profesionistët më të mirë të teknologjisë të aftë për të trajtuar edhe projektet më komplekse. Ekspertiza dhe përvoja e tyre e jashtëzakonshme kontribuojnë në një proces zhvillimi superior dhe japin rezultate me cilësi të lartë për projektin tuaj.

Ekip i Përkushtuar

Anëtarët tanë të përkushtuar të ekipit janë plotësisht të përkushtuar ndaj projektit tuaj të mësimit të makinerive. Ata do të bashkëpunojnë pa probleme me ekipin tuaj ose do të punojnë në mënyrë të pavarur, duke siguruar që ju të mund të përqendroheni në biznesin tuaj kryesor.

Inovacion

Inovacioni është forca lëvizëse pas rritjes së biznesit. Në Augmendev, ne nxisim një frymë inovative dhe krijuese, duke sjellë perspektiva të reja në projektin tuaj. Ne inkurajojmë të menduarit jashtë kutisë dhe ofrojmë ide për të përmirësuar të gjithë organizatën tuaj, duke hapur rrugën për përmirësim të vazhdueshëm dhe sukses.

Transparencë

Ne do t'ju mbajmë të informuar për progresin, sfidat dhe çdo zhvillim tjetër gjatë gjithë projektit dhe procesit. Augmendev do të jetë plotësisht transparent për klientët e tij në çdo kohë.

Fleksibilitet

Filozofia jonë fleksibël e inovacionit ofron modele të ndryshme angazhimi për të përmbushur nevojat tuaja. Për talent shtesë, modeli ynë i shtimit të stafit integrohet pa probleme me ekipin tuaj të brendshëm. Përndryshe, modeli ynë i përkushtuar i ekipit ofron mbështetje nga fundi në fund me një grup të plotë profesionistësh, duke përfshirë zhvilluesit, projektuesit UX, specialistët e QA dhe menaxherët e projekteve.

Çmimet konkurruese

Augmendev ofron çmime konkurruese duke ruajtur standarde të larta dhe duke prodhuar rezultate cilësore. Si një kompani e jashtme e afërt, ne ofrojmë zgjidhje me kosto efektive pa sakrifikuar standardet tona.
Shërbimet Tona
top tech talents
Fuqizoni ekipet tuaja të teknologjisë me zhvilluesit tanë, të cilët do t'ju japin aftësitë që ju nevojiten.
Copyright 2023 SoftGenia SRL | VAT and Tax Code 13220190964 | REA MI-2710671 | Share Capital €10.000,00
userslaptop-phone