top tech talents
Home
Artikuj
Kontakt
Menu

Ekipet e dedikuara të softuerit: Ekspertizë e përshtatur për projektet tuaja

Ekipet tona të zhvillimit të softuerit, të përbëra nga talente të specializuara nga zhvilluesit deri tek projektuesit UX, janë të kuruara për t'u përshtatur me nevojat tuaja unike të projektit, duke siguruar integrim dhe bashkëpunim të pandërprerë drejt qëllimeve tuaja.
Na kontaktoni

Përfitimet e një ekipi të integruar të zhvillimit të softuerit

Mbani të fokusuar ekipin tuaj të brendshëm

Lëreni ekipin tonë të fokusohet në ofrimin e projektit, duke u mundësuar ekipeve tuaja të brendshme të fokusohen në drejtimin e biznesit tuaj përpara.

Kapërceni vonesat e rekrutimit

Punësimi i talentit të duhur kërkon kohë. Ne mbledhim ekipin e duhur të ekspertëve dhe i futim në bord në kohë rekord.

Kontrolli i bilancit me shpenzime minimale

Ekipet tona të zhvilluesit janë në gjendje të punojnë në mënyrë autonome. Ju menaxhoni drejtimin e projekteve, ndërsa ata menaxhojnë detyrat e përditshme.

Talente me cilësi të lartë

Ne kemi bërë tashmë testimin rigoroz për aftësitë teknike, logjike dhe të aftësive të buta, kështu që ju nuk duhet ta bëni këtë.
Telefononi
+(355)224 47 784
info@augmendev.com

Procesi ynë. E thjeshtë, pa probleme, e efektshme.

Telefononi.

Në një telefonatë zbulimi, ne do të diskutojmë kërkesat e projektit tuaj, kriteret e suksesit, afatin kohor, buxhetin dhe aftësitë e kërkuara për të parë nëse mund t'ju ndihmojmë.

Merrni programuesat që ju nevojiten.

Brenda vetëm disa ditësh, ne do të zgjedhim ekspertët në bazë të nevojave tuaja dhe ekspertizës së kërkuar.

Programues sipas nevojës.

Ekipi ynë bashkohet me tuajin dhe godet në terren. Në bord anëtarët e rinj të ekipit tuaj, menaxhoni performancën dhe shkallëzoni numrin tuaj të punonjësve sipas nevojës.
Na kontaktoni

Pyetje të zakonshme në lidhje me ekipet e dedikuara të zhvillimit të softuerit

Sa kontroll kam mbi ekipin tim?

Ndërsa ekipet tona të zhvillimit të softuerit funksionojnë në mënyrë autonome, ju jeni ende në kontroll dhe përgjegjës për menaxhimin dhe udhëheqjen e ekipit tuaj. Kjo vlen si për ekipet e zhvillimit të brendshëm ashtu edhe për ekipet e jashtme, por ju mund të zvogëloni përfshirjen tuaj pasi ekipi të jetë në bord.

A është përdorimi i zhvilluesve të brendshëm më i mirë sesa punësimi i një ekipi të jashtëm?

Si zhvilluesit e brendshëm ashtu edhe ekipet e jashtme të softuerit kanë përfitimet e tyre. Ekipet e jashtme janë ideale për shkallëzim të shpejtë, projekte të njëpasnjëshme dhe për të lejuar ekipin tuaj të brendshëm të fokusohet në fushat kryesore të biznesit. Ato gjithashtu ndihmojnë në uljen e pagave dhe shpenzimeve me kosto të lartë në lidhje me punësimin dhe trajnimin, duke ofruar fleksibilitet në shkallëzimin e fuqisë punëtore.
Shërbimet Tona
Java në Augmendev
Rritja e Stafit
Java në Augmendev
Ekipi i përkushtuar
Java
Transferimi i softuerit
top tech talents
Fuqizoni ekipet tuaja të teknologjisë me zhvilluesit tanë, të cilët do t'ju japin aftësitë që ju nevojiten.
Copyright 2023 SoftGenia SRL | VAT and Tax Code 13220190964 | REA MI-2710671 | Share Capital €10.000,00
userslaptop-phone