top tech talents
Home
Artikuj
Kontakt
Menu

Transferoni Zhvillimin e PHP me 1% më të mirë të talentit teknik

Augmendev ofron zgjidhje të nivelit të lartë, të personalizueshme të zhvillimit të PHP, të mundësuara nga talenti elitar i industrisë, për të çuar përpara biznesin tuaj, pavarësisht nga shkalla e projektit apo sektori.
Na kontaktoni

Shërbimet tona të zhvillimit me PHP

Zhvillimi i aplikacionit i kustomizuar

The realm of PHP software development knows no bounds. With just an idea in mind, we are equipped to handle the rest. Our software solutions are meticulously crafted to align with your business requirements and drive you towards your objectives. Count on our exceptional Top 1% PHP Developers to create one-of-a-kind applications, features, and other products that are primed to bring significant value to your company.

Konsultim PHP

Shërbimet tona të Konsulencës PHP u shërbejnë bizneseve që hedhin hapat e tyre të parë në botën e PHP-së, si dhe ndërmarrjeve që kërkojnë të maksimizojnë potencialin e aplikacioneve PHP. Me një qasje gjithëpërfshirëse, ne trajtojmë çdo projekt nga një këndvështrim holistik, duke ju ndihmuar në hartimin e një udhërrëfyesi të përpiktë që thekson performancën, përdorshmërinë, sigurinë dhe krijimin e vlerës.

Platforma CRM

PHP shquhet si një nga gjuhët më të përhapura të përdorura në sistemet e menaxhimit të marrëdhënieve me klientët (CRM). Pavarësisht nëse keni nevojë për zhvillimin e një sistemi të ri CRM ose kërkoni të përmirësoni zgjidhjen tuaj ekzistuese, ekipi ynë është i përgatitur t'ju ndihmojë në çdo hap të rrugës. Objektivi ynë kryesor është të pajisim funksionet e menaxhimit të biznesit, marketingut dhe analitikës me teknologjinë më të avancuar, duke fuqizuar operacionet tuaja për të arritur lartësi të reja.

Integrim API

Shërbimet tona të integrimit API përfshijnë çdo aspekt të projektit tuaj, duke siguruar një zgjidhje gjithëpërfshirëse. Duke u mbështetur në kërkesat e projektit tuaj dhe objektivat e biznesit, ne do t'ju ndihmojmë në krijimin e përvojave gjithëpërfshirëse që integrohen pa probleme me shërbimet e palëve të treta. Zhvilluesit tanë të aftë të PHP kanë një histori të provuar në zhvillimin e një game të gjerë projektesh API, duke përfshirë API-të e brendshme, private dhe publike.

Cloud

Cloud ka sjellë një revolucion në mënyrën se si funksionojnë bizneset dhe me shërbimet tona të personalizuara të zhvillimit të PHP, ju mund t'i ngrini operacionet tuaja në lartësi të reja. Ne ofrojmë zhvillim nga fundi në fund të zgjidhjeve mbështetëse të bazuara në PHP, duke përfshirë PaaS, SaaS dhe IaaS. Nëse keni qenë duke menduar për zhvillimin e zgjidhjes suaj të cloud, koha e përshtatshme për të nisur këtë udhëtim është tani.

Fuqia e PHP

A ishit në dijeni se PHP është forca shtytëse pas më shumë se 70% të faqeve të internetit në të gjithë globin? Kjo gjuhë e fuqishme programimi është përdorur nga disa prej kompanive më të mëdha në mbarë botën për të zhvilluar aplikacione celulare dhe ueb. Organizata të njohura si Slack, Tesla, Etsy, Wikipedia, WordPress, Tumblr dhe shumë të tjera kanë shfrytëzuar aftësitë e PHP.
Telefononi
+(355)224 47 784
info@augmendev.com
Shërbimet Tona
top tech talents
Fuqizoni ekipet tuaja të teknologjisë me zhvilluesit tanë, të cilët do t'ju japin aftësitë që ju nevojiten.
Copyright 2023 SoftGenia SRL | VAT and Tax Code 13220190964 | REA MI-2710671 | Share Capital €10.000,00
userslaptop-phone