top tech talents
Home
Artikuj
Kontakt
Menu

Ngritja e markave me dizajn të jashtëzakonshëm UX/UI

Ne jemi të specializuar në krijimin e përvojave bindëse të përdoruesit që lartësojnë markën tuaj, duke kombinuar strategjinë, dizajnin dhe teknologjinë. Talentët tanë kryesorë 1% të IT krijojnë faqe interneti, aplikacione dhe histori dixhitale gjithëpërfshirëse, duke vendosur standarde të reja në angazhimin dhe besnikërinë e klientit. Partner me ne për cilësi dhe inovacion të pashembullt në dizajnin UX/UI.
Na kontaktoni

Procesi ynë UX/UI

Kërkim

Me një qasje të projektimit të përqendruar te përdoruesi, ne vendosim objektiva dhe qëllime të qarta, kryejmë kërkime për t'iu përshtatur pritshmërive të përdoruesit dhe përcaktojmë një strategji që mbështet nevojat e përdoruesit dhe qëllimet e biznesit tuaj. Qasja jonë analitike ofron njohuri të vlefshme për ndërveprimet me klientët, duke siguruar një dizajn strategjik dhe me ndikim.

Arkitektura e Informacionit

Dizajni ynë UX siguron një strukturë vizuale intuitive që lidhet me pritjet e përdoruesit. Ne i prezantojmë informacionet në mënyrë efektive, duke përdorur kornizën kabllore për të vizualizuar strukturat e të dhënave dhe veçoritë e ndërfaqes së përdoruesit.

Testim Përdoruesi

Në përputhje me qëllimet e vendosura në fillim të procesit UX, ne ju ndihmojmë në përcaktimin e Treguesve Kryesor të Performancës (KPI) për projektin tuaj. Augmendev kryen seanca testimi të përdoruesve dhe kryen analiza të detajuara për të përkthyer të dhënat në përmirësime të zbatueshme të dizajnit.

Mbështetje për integrim

Ne ofrojmë një periudhë garancie 60-ditore për modelet dhe kodin tonë, duke ju ofruar kohë të mjaftueshme për zbulimin e problemeve dhe reagimet. Për më tepër, ne ofrojmë mbështetje teknike dhe ndihmë gjatë integrimit në backend, duke siguruar një përvojë të qetë dhe pa shqetësime për ju.

Zhvillimi i Front-End

Ne i japim përparësi një eksperience pa probleme përdoruesi duke projektuar dhe testuar me përpikëri pjesën e përparme të aplikacionit tuaj. Duke përdorur teknologjitë më të fundit, ne e transformojmë dizajnin në kod funksional të përsosur me pixel.

Dizajn (UI)

Apeli vizual është thelbësor për angazhimin e përdoruesit. Qasja jonë e dizajnit e përqendruar te përdoruesi krijon një efekt koheziv dhe të dëshirueshëm që shkakton një përgjigje emocionale. Ne gjithashtu sigurojmë që produkti juaj të përputhet me identitetin tuaj të markës, duke ruajtur integritetin dhe ndikimin e tij.
Telefononi
+(355)224 47 784
info@augmendev.com

Shërbimet tona UX/UI

Zhvillim i UI

Krijoni ndërfaqe mahnitëse për të mahnitur audiencën tuaj dhe për t'i mbajtur ata të angazhuar me markën tuaj.

Dizajni i përvojës së përdoruesit

Ofroni produkte të testuara dhe të përshtatshme për përdoruesit që përmbushin qëllimet tuaja konkrete. Nuk ka më konfuzion për klientët tuaj.

Dizajni i ndërveprimit

Hartoni ndërveprimet e përdoruesve në pesë dimensione: tekstuale, vizuale, platformë, sjelljeje dhe kohë për një kuptim të thellë të tregut tuaj të synuar.

Arkitektura e Informacionit

Organizoni dhe strukturoni të dhënat në aplikacionet tuaja bazuar në sjelljen e përdoruesit dhe stimujt për të arritur qëllimet e biznesit tuaj.

Dizajni HMI specifik për industrinë

Zhvilloni aplikacione miqësore për përdoruesit që lehtësojnë ndërveprimet pa probleme dhe efikase midis njerëzve dhe makinerive, duke përmirësuar përvojën e përgjithshme të përdoruesit.

Ueb & Mobil

Ekipi ynë është i specializuar në krijimin e projekteve nga e para, duke ofruar aplikacione nga fundi në fund që forcojnë identitetin tuaj të biznesit dhe tërheqin klientët e duhur.

Përfitimet e UX/UI Outsourcing

Trendet dhe teknologjitë më të fundit

UX/UI po evoluon vazhdimisht. Inxhinierët tanë janë të trajnuar dhe të përditësuar me të gjitha teknologjitë dhe kornizat më të fundit.

Ekspertizë e garantuar

Ne kemi ndërtuar një ekip multidisiplinar me njohuri dhe përvojë të gjerë përmes një game të gjerë projektesh.

Adaptim

UX/UI workloads fluctuate constantly, especially at the beginning of a project. Outsourced teams adapt quickly to changes and let your business bypass all risks related to in-house hiring.

Shkallëzueshmëria

Ekipet tona kanë tashmë të gjitha aftësitë dhe njohuritë e nevojshme për të vënë në funksion projektin tuaj që nga Dita 1. Transferimi i dizajnit të UX/UI redukton kohën për në treg dhe ofron zgjidhje më të shpejta.
top tech talents
Fuqizoni ekipet tuaja të teknologjisë me zhvilluesit tanë, të cilët do t'ju japin aftësitë që ju nevojiten.
Copyright 2023 SoftGenia SRL | VAT and Tax Code 13220190964 | REA MI-2710671 | Share Capital €10.000,00
userslaptop-phone