top tech talents
Home
Artikuj
Kontakt
Menu

Bëhu pjesë e jona

Bashkohuni me kompaninë tonë dinamike dhe me rritje të shpejtë. Si pjesë e ekipit tonë, do të keni mundësinë të krijoni zgjidhje teknologjike të jashtëzakonshme për bizneset e të gjitha madhësive dhe industrive, duke bashkëpunuar me kompani të njohura. Duke punuar së bashku me ekipe të ndryshme të përbëra nga 1% më e mirë e Talentit Teknik, ju do të angazhoheni në projekte inovative dhe sfiduese që do ta çojnë karrierën tuaj drejt lartësive të reja. Përgatituni të mësoni nga ekspertë të industrisë në fushat e tyre përkatëse, duke shfrytëzuar teknologjitë më të fundit për të zgjidhur probleme komplekse dhe për të sjellë rezultate me ndikim. Ky mjedis stimulues do të nxisë rritjen e vazhdueshme dhe do t'ju ofrojë përvojë të paçmuar në peizazhin e teknologjisë gjithnjë në zhvillim.
Na kontaktoni

Liderë në diversitet

Augmendev shënoi një pikë të jashtëzakonshme diversiteti 96/100 bazuar në qindra rishikime anonime të punonjësve që pasqyrojnë angazhimin tonë ndaj diversitetit dhe përfshirjes.
karrierë dinamike
zhvillim të avancuar Angular

Mundesi e Barabarte

Në Augmendev, ne përqafojmë dhe festojmë diversitetin si një katalizator për suksesin tonë. Ne besojmë fuqimisht në mundësitë e barabarta për të gjithë individët, pavarësisht nga gjinia, raca, feja ose çdo veçori tjetër personale. Nga praktikat tona gjithëpërfshirëse të punësimit deri te programet tona të promovimit dhe zhvillimit të karrierës, ne i japim përparësi kultivimit të talenteve të ndryshme që sjellin në tryezë një gamë të gjerë perspektivash dhe idesh novatore, pavarësisht nga prejardhja e tyre. Angazhimi ynë për të nxitur diversitetin është në thelb të vlerave tona, duke siguruar një mjedis pune gjithëpërfshirës dhe të gjallë ku të gjithë mund të lulëzojnë dhe të kontribuojnë në pikat e tyre të forta unike.
Telefononi
+355 69 799 8183
info@augmendev.com

Përfitimet dhe Përparësitë

Orare Fleksibël

Ne jemi të orientuar drejt qëllimit, në mënyrë që ju të mund ta shfrytëzoni sa më mirë kohën tuaj.

Puno nga shtëpia

Punoni nga kudo në botë.

Mundësitë e Zhvillimit

Bëhuni gati për të parë karrierën tuaj të rritet.

Trajnim

Shijoni trajnime të vazhdueshme mbi teknologjitë më të fundit dhe standardet e industrisë.

Mësime Anglisht dhe Italisht

Përmirësoni aftësitë tuaja gjuhësore me kurset tona plotësuese.

Udhëtim & Zhvendosje

Në varësi të projektit tuaj, ju mund të keni të drejtë të udhëtoni dhe të zhvendoseni nëpër botë.

Ajo që na shtyn

Java Developer
Njerëzit më të mirë
Ne drejtohemi nga njerëz të talentuar, me shumë përvojë dhe të specializuar.
Pozicioni i inxhinierit të të dhënave
Efikasiteti
Ne besojmë në përsosmërinë operacionale dhe e dimë se ka gjithmonë vend për përmirësim.
zgjidhje softuerike
Puna ekipore dhe Bashkëpunimi
Ne shfrytëzojmë gjenialitetin tonë kolektiv duke fuqizuar individët.
karriera
Pasioni
Ne kënaqemi me atë që bëjmë, dhe ne vazhdimisht jemi duke inovuar dhe përmirësuar.
zhvillim të avancuar Angular
Krijimi i vlerës së klientit
Ne fokusohemi te drejtuesit e biznesit të klientëve tanë për t’u siguruar që i tejkalojmë pritjet e tyre.
Shërbimet e inxhinierisë
Transparencë
Një proces i qartë i rrjedhës së punës nxit besimin, i cili është themeli për punën e shkëlqyer ekipore.
Na kontaktoni
top tech talents
Fuqizoni ekipet tuaja të teknologjisë me zhvilluesit tanë, të cilët do t'ju japin aftësitë që ju nevojiten.
Copyright 2023 SoftGenia SRL | VAT and Tax Code 13220190964 | REA MI-2710671 | Share Capital €10.000,00
userslaptop-phone