top tech talents
Home
Artikuj
Kontakt
Menu

Pse të zgjidhni Augmendev

Augmendev është fuqizuar nga talentet elitare të teknologjisë, të përkushtuar për të ofruar zgjidhje të shkallëzueshme dhe me performancë të lartë në gjuhët dhe metodologjitë e programimit. Ne shkëlqejmë në transformimin dixhital, duke u integruar pa probleme me ekipin tuaj për të nxitur përparimet tuaja teknologjike. Ekspertët tanë të ndryshëm sigurojnë shërbime të nivelit të lartë në çdo projekt.
Na kontaktoni

Përcaktoni një strategji testimi

Për të adresuar në mënyrë gjithëpërfshirëse rregullat e testimit, objektivat e projektit (fillimi dhe fundi), supozimet dhe aspekte të tjera thelbësore, ne ofrojmë një përshkrim të detajuar të procesit. Ky përshkrim përfshin vendosjen e testeve të vlefshme, të cilat përfshijnë përcaktimin e kritereve të hyrjes dhe daljes, krijimin e rasteve të testimit, detyrat specifike, planifikimin, strategjinë e të dhënave dhe më shumë. Qëllimi ynë është të sigurojmë një proces testimi të plotë dhe efektiv që mbulon të gjithë elementët e nevojshëm.

Përcaktoni ekzekutimin e testit

Qasja jonë përfshin metodologjinë e testimit, identifikimin e gabimeve dhe procedurat e raportimit, si dhe procesin për rregullimin dhe zbatimin e këtyre rregullimeve. Ne përshkruajmë se si do të ekzekutohen testet, duke përdorur teknika dhe mjete të përshtatshme për të zbuluar çështjet e mundshme. Në rast të identifikimit të gabimeve, ne kemi krijuar një sistem raportimi sistematik për të kapur të gjitha detajet përkatëse për zgjidhje efikase.

Menaxhim Testimi

Ne kemi një strategji gjithëpërfshirëse për të menaxhuar logjistikën e testimit dhe për të trajtuar të gjitha ngjarjet që mund të lindin gjatë fazës së ekzekutimit. Kjo përfshin protokollet efektive të komunikimit, procedurat e përshkallëzimit, vlerësimin e rrezikut dhe strategjitë e zbutjes. Qasja jonë siguron një koordinim të pandërprerë midis të gjithë aktorëve të përfshirë, duke mundësuar zgjidhjen e shpejtë të çdo rrethane të paparashikuar dhe minimizimin e ndërprerjeve të mundshme në procesin e testimit.

Ekspertiza jonë

Në Augmendev, ne kemi një ekip inxhinierësh teknikë të zgjedhur nga një grup i madh kandidatësh. Procesi ynë rigoroz i vlerësimit siguron që vetëm 1% më e lartë e aplikantëve të bëhen pjesë e ekipit tonë. Me ekspertizë të thellë dhe përvojë specifike për industrinë, ekipet tona me performancë të lartë ofrojnë zgjidhje më të fundit për të përmbushur sfidat e klientëve tanë. Sistemi ynë i zotëruar i AI ndihmon në grumbullimin e ekipeve më të përshtatshme për çdo projekt, duke marrë parasysh faktorë si aftësia, performanca e kaluar dhe karakteristikat e klientit. Kjo garanton integrim pa probleme, fluks pune të optimizuar dhe zgjidhje teknologjike të cilësisë më të lartë për përshpejtimin dixhital të klientëve tanë.
Ekspertiza teknologjike e Augmendev
Telefononi
+(355)224 47 784
info@augmendev.com

Gati për të ndërtuar softuerin tuaj?

Në Augmendev ne mund të zhvillojmë produktin tuaj nga fillimi në fund, ose të trajtojmë segmente individuale të procesit për ju. Ne ofrojmë shërbime të zhvillimit të produkteve softuerike të klasit botëror nga analiza e kërkesave dhe sistemeve, arkitektura dhe dizajni deri te zhvillimi, testimi, migrimi dhe vendosja.
Na kontaktoni

Fushat e ekspertizës

Zhvillimi i personalizuar i softuerit
Testimi i softuerit & QA
Cloud Computing
Zhvillimi i celularëve dhe webit
Mirëmbajtje & Support
Konsulencë Blockchain
Shkenca e të Dhënave
Interneti
eCommerce
Përshpejtimi dixhital
Përditësim i aplikacioneve dhe arkitekturës
Zhvillimi i shkathët
Aplikacionet Progresive Web (PWA)
Automatizimi i procesit
Inteligjenca e Biznesit
Të menduarit e dizajnit
Dizajn UI/UX
Zhvillim MVP
Zhvillimi i Softuerit Nearshore
Inteligjenca Artificiale & Mësimi i Makinerisë

Shërbimet Tona

top tech talents
Fuqizoni ekipet tuaja të teknologjisë me zhvilluesit tanë, të cilët do t'ju japin aftësitë që ju nevojiten.
Copyright 2023 SoftGenia SRL | VAT and Tax Code 13220190964 | REA MI-2710671 | Share Capital €10.000,00
userslaptop-phone