top tech talents
Home
Artikuj
Kontakt
Menu

Augmendev, Kompania juaj e zhvillimit të aplikacioneve Android

Augmendev është në krye të zhvillimit të aplikacioneve të personalizuara Android, duke shfrytëzuar njohuritë e gjera të sistemit operativ dhe një ekip me përvojë për të ofruar zgjidhje të pashembullta celulare. Ekspertiza jonë e provuar në të gjithë industritë siguron suksesin e projektit tuaj Android.
Kontakto

Metoda jonë e zhvillimit të aplikacionit Android

Metoda jonë e zhvillimit të aplikacionit Android është një proces gjithëpërfshirës që përfshin të gjitha fazat e projektit, nga dizajni dhe ideimi deri te mirëmbajtja dhe mbështetja. Pavarësisht nga lloji i aplikacionit Android që synoni të zhvilloni, metodologjia jonë siguron dhënien në kohë të rezultateve të pritura. Këtu është një përmbledhje e procesit tonë të zhvillimit të Android:

Konfigurimi

Në fazën fillestare, ne përfshihemi në diskutime të hollësishme me ju për të kuptuar ndërlikimet e projektit tuaj. Kjo na lejon të vlerësojmë nevojat dhe kërkesat tuaja në mënyrë efektive. Arkitektët tanë të Zgjidhjeve luajnë një rol jetik gjatë kësaj faze, duke ju ndihmuar të krijoni një udhërrëfyes gjithëpërfshirës që do të shërbejë si një kornizë udhëzuese gjatë gjithë procesit të zhvillimit.

Ndërtimi i ekipit

Duke përdorur zgjidhjen tonë të pronarit për ndërtimin e ekipit të drejtuar nga AI, Staffing Hero™, ne navigojmë me shpejtësi grupin tonë të talenteve për të identifikuar kandidatët më të përshtatshëm për ekipin tuaj të projektit. Kjo fazë ekzekutohet me efikasitet të jashtëzakonshëm dhe zakonisht përfundon brenda disa ditësh.

Zhvillimi i Android

Pasi të jetë rënë dakord për udhërrëfyesin dhe ekipin, ne fillojmë punën në projektin tuaj, duke iu përmbajtur planit të paracaktuar. Duke përdorur metodologji të shkathëta, ne zhvillojmë aplikacionin tuaj Android në përsëritje në rritje, duke ju lejuar të gjurmoni përparimin dhe të jepni reagime të vlefshme në çdo fazë në kohën e duhur.

Publikimi i aplikacionit

Pasi të kemi arritur një aplikacion të qëndrueshëm, me performancë të lartë dhe miqësor për përdoruesit që përfshin të gjitha veçoritë për të cilat është rënë dakord, ne vazhdojmë me procesin e lëshimit. Kjo përfshin kryerjen e testeve përfundimtare rigoroze për të siguruar cilësi dhe funksionalitet optimal. Përpara paraqitjes në Dyqanin e Google Play, ne e shqyrtojmë me kujdes aplikacionin për të siguruar përputhjen me kërkesat e dyqanit, duke garantuar një nisje të qetë dhe të suksesshme.

Mirëmbajtja dhe Mbështetja

Me hyrjen në përdorim të aplikacionit, partneriteti ynë vazhdon pasi ne ofrojmë shërbime të vazhdueshme të mirëmbajtjes së aplikacionit për të siguruar funksionimin e tij të vazhdueshëm dhe performancën e përditësuar. Për më tepër, ne jemi gati të diskutojmë dhe planifikojmë përditësimet dhe përmirësimet e ardhshme për aplikacionin tuaj. Sa herë që jeni gati për përmirësime, ne mund ta rifillojmë procesin për t'i zbatuar ato në mënyrë efikase dhe për ta mbajtur aplikacionin tuaj të optimizuar.
Programoni një telefonatë
+(355)224 47 784
info@augmendev.com

Zbuloni Shërbimin tonë të Zhvillimit të Aplikacioneve Android

Zhvillimi i aplikacionit Android

Ne ndërtojmë të gjithë aplikacionin tuaj duke ndjekur një udhërrëfyes të paracaktuar të zhvillimit dhe duke u mbështetur në komentet tuaja.

Zhvillimi i veçorive të Android

Ne përmirësojmë aplikacionet tuaja ekzistuese duke punuar në veçori dhe funksionalitete të reja.

Mirëmbajtja e aplikacionit Android

Ne ju ndihmojmë të analizoni aplikacionet tuaja ekzistuese Android për të zbuluar probleme dhe dobësi të mundshme dhe për të bashkëpunuar me ju për t'i zgjidhur ato.

Konsulencë për aplikacionet Android

Ne ju ofrojmë udhëzimet tona dhe ju ndihmojmë të përcaktoni një strategji zhvillimi që më vonë mund ta aplikoni vetë.

Personalizimi i aplikacionit Android

Ne mund të marrim aplikacionin tuaj të vjetër Android dhe ta ndryshojmë plotësisht atë për t'iu përshtatur më mirë nevojave tuaja, nga krijimi i një ndërfaqeje të re të markës deri tek integrimi i tij me sisteme të tjera.

Migrimi i aplikacionit Android

Ne mund t'ju ndihmojmë në migrimin e aplikacionit tuaj Android në sisteme të tjera duke krijuar një rrugë të drejtpërdrejtë që shumëfishon kanalet e angazhimit që keni me audiencën tuaj.

Android vs. iOS

Android dhe iOS, dy sistemet operative celulare dominuese globalisht, ndajnë disa ngjashmëri, por gjithashtu shfaqin dallime të rëndësishme. Kuptimi i këtyre dallimeve është thelbësor për përdoruesit, bizneset dhe zhvilluesit për të përcaktuar se cila platformë është më e përshtatshme për nevojat e tyre.
Ndërsa lista e dallimeve është e gjerë, këtu janë disa aspekte kryesore që veçojnë Android dhe iOS:

Sistemi i hapur VS sistemi i mbyllur

Android është një sistem i hapur, që do të thotë se mund të instaloni çdo aplikacion që dëshironi (edhe nëse instaluesi nuk është në Google Play Store). Nga ana e tij, iOS është një sistem i mbyllur, që nënkupton se mund të përdorni vetëm aplikacione dhe veçori të miratuara nga Apple dhe të disponueshme në dyqanin e tyre zyrtar.

Siguria

Duke qenë se iOS është një sistem i mbyllur dhe Apple ka kontroll më të rreptë se cilat aplikacione mund të instaloni në sistem, numri i kërcënimeve është dukshëm më i ulët se ato që synojnë Android.

Kontrolli i Perdoruesit

Të qenit një sistem i hapur do të thotë gjithashtu se Android është shumë i personalizueshëm, duke i lejuar përdoruesit të modifikojnë pothuajse çdo gjë që duan nga OS. Ky nuk është rasti me iOS, i cili i kufizon përdoruesit në pamjen dhe funksionalitetin që kompania ka zhvilluar për sistemin.

Përditësimet

iOS gëzon një dozë të shëndetshme dhe të shpeshtë përditësimesh me veçori të reja dhe arna sigurie. Por Android është ndryshe. Duke pasur parasysh se ka shumë versione të ndryshme Android që vijnë nga prodhues të ndryshëm, ata nuk marrin të njëjtin numër përditësimesh, gjë që mund të lërë disa versione të Android të vjetëruara.
Shërbimet tona
top-tier developers
Rritja e Stafit
developers
Ekipi i përkushtuar
top-tier developers
Transferimi i softuerit
top tech talents
Fuqizoni ekipet tuaja të teknologjisë me zhvilluesit tanë, të cilët do t'ju japin aftësitë që ju nevojiten.
Copyright 2023 SoftGenia SRL | VAT and Tax Code 13220190964 | REA MI-2710671 | Share Capital €10.000,00
userslaptop-phone