top tech talents
Home
Artikuj
Kontakt
Menu

Zhvillimi i aplikacionit iOS: E ardhmja e celularit

Që nga viti 2007, iPhone dhe App Store kanë vendosur standarde të reja në teknologjinë celulare, duke ndezur një ekosistem të gjerë aplikacionesh. Sot, bizneset kërkojnë shërbime të ekspertëve të zhvillimit të iOS për të hyrë në këtë treg të lulëzuar, duke shfrytëzuar ekspertizën tonë për të krijuar aplikacione të spikatura.
Na kontaktoni

Shërbimet tona të zhvillimit të aplikacioneve IOS

Konsulencë për zhvillim iOS

Me përvojën tonë të madhe në zhvillimin e aplikacioneve për iOS, ne jemi të pozicionuar mirë për të ofruar udhëzime ekspertësh për biznesin tuaj. Ne mund të ofrojmë njohuri dhe rekomandime të vlefshme për qasjet, produktet dhe shërbimet më të përshtatshme që përputhen me nevojat dhe objektivat tuaja specifike. Na besoni që të shfrytëzojmë ekspertizën tonë për t'ju ndihmuar të merrni vendime të informuara dhe të arrini sukses në përpjekjet tuaja për aplikacionet iOS.

Zhvillimi i aplikacionit iOS

Pavarësisht nëse kërkoni të bashkëpunoni për ndërtimin e aplikacionit tuaj iOS ose preferoni të transferoni të gjithë procesin e zhvillimit, ne kemi ekspertizën dhe aftësitë për të përmbushur qëllimet tuaja. Ekipi ynë i përkushtuar është i pajisur mirë për të trajtuar të dy skenarët, duke ofruar një sërë modelesh angazhimi, duke përfshirë shtimin e stafit, për të ofruar fleksibilitet që përputhet me kërkesat tuaja specifike. Me njohuritë dhe aftësitë tona, ne jemi të përgatitur për të sjellë në jetë vizionin tuaj të aplikacionit iOS, duke siguruar një rrugëtim zhvillimi të pandërprerë dhe të suksesshëm.

Dizajni dhe prototipizim i iOS UX/UI

Dizajni UX luan një rol vendimtar në procesin e zhvillimit dhe ne e njohim rëndësinë e tij. Me ekipin tonë të specialistëve të aftë të UX, ne jemi të përkushtuar të bashkëpunojmë ngushtë me ju për të krijuar një dizajn bindës dhe të përqendruar te përdoruesi për aplikacionin tuaj. Së bashku, ne do të krijojmë ndërfaqe intuitive, do të krijojmë përvoja tërheqëse të përdoruesve dhe do të zhvillojmë prototipe interaktive që sjellin në jetë vizionin tuaj. Qëllimi ynë është të sigurojmë që aplikacioni juaj të ofrojë një përvojë të jashtëzakonshme përdoruesi që magjeps audiencën tuaj dhe nxit suksesin e biznesit.

Mbështetja dhe mirëmbajtja e aplikacionit iOS

Duke qenë se procesi i zhvillimit ndjek një cikël të vazhdueshëm, ai kurrë nuk është vërtet i plotë. Ne e kuptojmë rëndësinë e mbështetjes dhe mirëmbajtjes së vazhdueshme për të mbajtur të përditësuar aplikacionin tuaj iOS. Angazhimi ynë shtrihet përtej fazës fillestare të zhvillimit dhe ne jemi të përkushtuar t'ju ofrojmë mbështetjen e nevojshme për të siguruar jetëgjatësinë dhe performancën optimale të aplikacionit tuaj. Mbështetuni tek ne për të ofruar shërbime të besueshme mirëmbajtjeje, për të adresuar çdo problem që lind dhe për ta mbajtur aplikacionin tuaj iOS në sinkron me standardet më të fundit të industrisë dhe pritshmëritë e përdoruesve.
Telefononi
+(355)224 47 784
info@augmendev.com

Procesi ynë i zhvillimit të aplikacionit IOS

Mbledhja e kërkesave

Faza fillestare e çdo procesi të zhvillimit të aplikacionit sillet rreth mbledhjes së kërkesave. Gjatë kësaj faze, është thelbësore të përcaktohen elementët thelbësorë të projektit të zhvillimit të iOS, duke përfshirë funksionet dhe veçoritë kryesore që aplikacioni duhet të përfshijë.

Hulumtimi dhe Planifikimi

Me miliona aplikacione iOS tashmë të disponueshme në treg, bëhet thelbësore të dalloheni nga konkurrenca. Kryerja e një studimi të plotë të tregut dhe planifikimi i përpiktë është thelbësor për të zhvilluar një aplikacion që plotëson një nevojë të konsumatorit që aktualisht është e paplotësuar.

Design

Përvoja e përdoruesit (UX) shkon përtej estetikës dhe përfshin pamjen, ndjesinë dhe tërheqjen e përgjithshme të një aplikacioni. Në fazën e projektimit, projektuesit tanë UX/UI fillojnë një proces me shumë faza për të konceptuar dhe krijuar këto aspekte thelbësore të produktit.

Zhvillimi

Zhvillimi i aplikacionit përfshin ndërtimin e aplikacionit, duke përfshirë komponentët e pjesës së përparme dhe të pasme. Në mënyrë tipike, zhvillues të veçantë nga ana e serverit dhe nga ana e klientit bashkëpunojnë për të punuar në këto veçori të dallueshme të aplikacionit. Zhvilluesit nga ana e serverit përqendrohen në ndërtimin e infrastrukturës dhe funksionalitetit të backend-it, ndërsa zhvilluesit nga ana e klientit përqendrohen në krijimin e ndërfaqes së përdoruesit dhe elementëve ndërveprues.

Testimi

Testimi i plotë është një pjesë thelbësore për të siguruar cilësinë e çdo aplikacioni iOS. Në Augmendev, ne ofrojmë shërbime gjithëpërfshirëse të sigurimit të cilësisë për të vlerësuar plotësisht çdo aplikacion. Procesi ynë i testimit mbulon aspekte të ndryshme, duke përfshirë performancën, përdorshmërinë, akomodimin e ngarkesës dhe më shumë. Duke verifikuar me përpikëri çdo aplikacion, ne përpiqemi të ofrojmë një produkt me cilësi të lartë që plotëson standardet më të larta të funksionalitetit dhe kënaqësisë së përdoruesit.

Vendosja

Pas procesit të zhvillimit të aplikacionit, është koha për të vendosur dhe lëshuar aplikacionin në treg. Megjithatë, kjo nuk shënon fundin e udhëtimit. Siç mund ta keni vënë re me aplikacionet tuaja, bizneset lëshojnë rregullisht arna dhe përditësime për të siguruar funksionalitet të qetë dhe për të përmbushur nevojat dhe pritshmëritë e përdoruesve. Mirëmbajtja dhe përditësimet e vazhdueshme janë thelbësore për mbajtjen e aplikacionit në gjendje optimale, adresimin e çdo problemi dhe përfshirjen e veçorive ose përmirësimeve të reja bazuar në reagimet e përdoruesve.

Pse të zgjidhni Augmendev për zhvillimin e aplikacionit iOS

Eksperiencë

Në Augmendev, ekipet tona kanë një përvojë të pasur në zhvillimin e aplikacioneve iOS. Ne jemi të përkushtuar të sigurojmë që profesionistët me të cilët bashkëpunoni të kenë ekspertizë të thellë në ndërtimin dhe ekzekutimin e aplikacioneve me cilësi të lartë.

Talent

Augmendev krenohet me rekrutimin dhe punësimin e vetëm 1% të talenteve në industri. Ky proces i përpiktë përzgjedhjeje siguron që ju të mund të mbështeteni në ekspertizën e profesionistëve më të mirë të teknologjisë për të ndërtuar aplikacione të fuqishme dhe të besueshme iOS.

Fleksibiliteti

Në fushën e zhvillimit të projektit, mund të ndodhin devijime nga plani origjinal. Lajmi i mirë është se profesionistët tanë të talentuar janë të aftë të përshtaten pa probleme dhe të ofrojnë rekomandime alternative kur nevojiten ndryshime.

Transparenca

Transparenca është një vlerë themelore e ekipit tonë dhe ne e mbështesim atë në çdo kohë. Ne jemi të përkushtuar t'ju mbajmë plotësisht të informuar për përpjekjet tona gjatë gjithë rrugëtimit të projektit.
Shërbimet Tona
top tech talents
Fuqizoni ekipet tuaja të teknologjisë me zhvilluesit tanë, të cilët do t'ju japin aftësitë që ju nevojiten.
Copyright 2023 SoftGenia SRL | VAT and Tax Code 13220190964 | REA MI-2710671 | Share Capital €10.000,00
userslaptop-phone