top tech talents
Home
Artikuj
Kontakt
Menu

Ku talenti i teknologjisë më të mirë nxit suksesin tuaj

Augmendev përshpejton projektet tuaja duke shfrytëzuar 1% më të mirë të talentit të IT, duke siguruar zgjidhje premium të përshtatura për çdo madhësi biznesi. Procesi ynë rigoroz i përzgjedhjes dhe montimi i ekipit të drejtuar nga AI nënkupton staf të shpejtë të inxhinierëve ekspertë, duke e bërë përparimin dixhital të shpejtë dhe superior.
Na kontaktoni

Procesi ynë i punësimit

Aplikimet për Punë

Ne marrim shumë aplikantë çdo vit. Pas vlerësimit të profilit të tyre dhe përdorimit të një grupi unik algoritmesh, ne caktojmë secilin kandidat në pozicionet e hapura më të përshtatshme që kemi ose mund të kemi në të ardhmen e afërt. Ky hap shënon fillimin e procesit tonë rigoroz të punësimit, të cilin do të mund ta kalojnë vetëm Top 1% e kandidatëve.

Teste Online

Pasi të identifikohen inxhinierët aplikantë, sistemi ynë u cakton atyre automatikisht një grup të përshtatur prej 8 deri në 12 teste në internet që përputhen me aftësitë e tyre. Këto teste mbulojnë fusha të tilla si Java, Programimi i Orientuar në Objekte, SQL, Algoritmet, Front End, Back End, IQ i avancuar dhe aftësia ne gjuhen angleze.

Intervistë e Burimeve Njerëzore

Nëse kandidati kalon provimet, ekipi ynë i burimeve njerëzore kryen një sërë intervistash me ta për të vlerësuar jo vetëm përvojën e tyre, por edhe nëse aftësitë e tyre komunikuese, përkushtimi dhe personaliteti do të jenë të përshtatshme për Augmendev dhe klientët tanë.

Teste me shkrim

Për ata që kalojnë me sukses intervistën e BNJ, caktohen një sërë testesh më specifike me shkrim. Testet me shkrim kanë për qëllim të vlerësojnë zgjuarsinë e tyre teknologjike dhe qasjen e tyre në trajtimin e projekteve krijuese.

Intervistë teknike

Hapi i fundit përpara punësimit kryhet në mënyrë shteruese nga Intervistuesit tanë teknikë ekspertë. Në këtë fazë, ata bëjnë pyetje shumë specifike në lidhje me projektet e mundshme në të cilat kandidati mund të marrë pjesë, duke përfshirë zgjidhjen e problemeve në kohë reale.

Intervistë e Burimeve Njerëzore

Kur klientët na afrohen për ndihmë me një projekt të ri ose kërkojnë një ekip Inxhinierësh Softuerësh për një projekt të vazhdueshëm, sistemi ynë i avancuar i punësimit të AI ofron rekomandime për personelin më të përshtatshëm për të caktuar dhe ekzekutuar ato detyra

U krye! Ekzekutimi i projektit

Urime! Ekipi juaj është gati të shkojë dhe projekti juaj është në rrugën e tij drejt përfundimit të suksesshëm. Ekipi juaj do të bashkëveprojë me ekipin e Augmendev çdo ditë: duke zhvilluar video-konferenca, duke mbajtur takime, duke marrë përditësime të progresit dhe duke punuar në të njëjtën zonë kohore.
Telefononi
+(355)224 47 784
info@augmendev.com

Shërbimet tona të testimit të cilësisë dhe softuerit

Testimi i Automatizimit

Ekipi ynë është i specializuar në zhvillimin e skripteve të automatizuara të testimit të personalizuara që vlerësojnë me përpikëri çdo fazë të ciklit të zhvillimit të softuerit. Duke shfrytëzuar fuqinë e Testimit të Automatizimit, ne jemi në gjendje të ofrojmë softuer me cilësi të lartë brenda afateve të ngushta kohore, ndërkohë që sigurojmë testime të gjera regresioni. Kjo qasje na mundëson të rrisim efikasitetin dhe saktësinë, duke rezultuar përfundimisht në rezultate superiore të softuerit.

Testim Manual

Shërbimet tona të testimit manual janë krijuar për të testuar plotësisht aplikacionet softuerike nga këndvështrimi i përdoruesit përfundimtar. Ne ofrojmë një gamë të plotë zgjidhjesh testimi që përfshijnë aspekte të ndryshme, duke përfshirë ndërfaqen e përdoruesit, përdorshmërinë, instalimin, pranimin e përdoruesit, trajtimin e gabimeve dhe testimin e sigurisë. Duke adoptuar këtë qasje, ne sigurojmë një vlerësim gjithëpërfshirës të performancës dhe funksionalitetit të softuerit tuaj, duke adresuar fushat kryesore që ndikojnë drejtpërdrejt në përvojën e përdoruesit.

Testim API

Në kompaninë tonë, ne ofrojmë shërbime të testimit API që janë përshtatur posaçërisht për të siguruar që ndërfaqet tuaja të programimit të aplikacionit (API) të përmbushin të gjitha kriteret e dëshiruara, duke përfshirë funksionalitetin, besueshmërinë, performancën dhe sigurinë. Shërbimi ynë i Testimit API ofron një alternativë efikase dhe me kosto efektive ndaj testimit manual, ndërkohë që integrohet pa probleme me ndërfaqen grafike të përdoruesit (GUI) të aplikacionit tuaj. Duke miratuar Testimin API, ne ju ndihmojmë të thjeshtoni procesin e testimit, të zvogëloni kostot dhe të arrini API të fuqishme dhe me performancë të lartë.

Ueb dhe Mobile

Zbuloni Zgjidhjet tona fleksibël të Sigurimit të Cilësisë në ueb dhe celular, të krijuara me përpikëri për të përfshirë praktikat më të mira të sigurimit të cilësisë në afatin kohor të zhvillimit të projektit tuaj. Ekipi ynë i ekspertëve të testuesve të cilësisë së softuerit mbetet në krye të përparimeve më të fundit në treguesit e cilësisë së celularit dhe të internetit. Duke shfrytëzuar ekspertizën e tyre, ne sigurojmë që aplikacionet tuaja të përmbushin standardet më të larta të cilësisë dhe performancës, duke ju fuqizuar të ofroni përvoja të jashtëzakonshme të përdoruesit.

Testim Sigurie

Mbroni softuerin tuaj nga kërcënimet e mundshme, boshllëqet e sigurisë dhe dobësitë e ndryshme me shërbimet tona gjithëpërfshirëse të Testimit të Sigurisë. Nëpërmjet aplikimit të skenarëve të fundit të modelimit të rrezikut, ne identifikojmë me përpikëri dobësitë e mundshme dhe krijojmë një udhërrëfyes zhvillimi për të forcuar sigurinë e produktit tuaj. Qëllimi ynë është të përshpejtojmë softuerin tuaj, duke u siguruar që ai përmbush standardet më të larta të mbrojtjes kundër rreziqeve të mundshme të sigurisë.

Testimi i Performancës

Shërbimet tona të testimit manual janë krijuar për të testuar plotësisht aplikacionet softuerike nga këndvështrimi i përdoruesit përfundimtar. Ne ofrojmë një gamë të plotë zgjidhjesh testimi që përfshijnë aspekte të ndryshme, duke përfshirë ndërfaqen e përdoruesit, përdorshmërinë, instalimin, pranimin e përdoruesit, trajtimin e gabimeve dhe testimin e sigurisë. Duke adoptuar këtë qasje, ne sigurojmë një vlerësim gjithëpërfshirës të performancës dhe funksionalitetit të softuerit tuaj, duke adresuar fushat kryesore që ndikojnë drejtpërdrejt në përvojën e përdoruesit.

Përfitimet e punësimit të zhvilluesve përmes kontraktimit të softuerit

Qasuni dhe punoni me inxhinierët më të mirë të softuerit në industrinë e IT.
Përmirësoni produktivitetin dhe performancën e projektit tuaj nga dita 1.
Punoni me një partner biznesi fleksibël që ofron zgjidhje me porosi.
Zvogëloni rreziqet e qenësishme të projektit dhe shmangni kostot e larta të një ekipi të brendshëm.
Rritni sigurinë e produktit tuaj me ekspertizën e konsiderueshme të industrisë së inxhinierëve tanë të vjetër.
Filloni menjëherë projektin tuaj dhe merrni shpejt një avantazh ndaj konkurrencës.
Shërbimet Tona
top tech talents
Fuqizoni ekipet tuaja të teknologjisë me zhvilluesit tanë, të cilët do t'ju japin aftësitë që ju nevojiten.
Copyright 2023 SoftGenia SRL | VAT and Tax Code 13220190964 | REA MI-2710671 | Share Capital €10.000,00
userslaptop-phone