top tech talents
Home
Artikuj
Kontakt
Menu

Talenti drejton biznesin, diversiteti është çelësi

Në Augmendev, fondacioni ynë është ndërtuar mbi 1% më të mirë të talentit teknik, duke siguruar që ne të punojmë me më të mirët e industrisë. Angazhimi ynë shtrihet në nxitjen e diversitetit dhe gjithëpërfshirjes, duke kërkuar dhe mbështetur në mënyrë aktive talente të ndryshme, veçanërisht gratë dhe pakicat në teknologji, për të çuar përpara inovacionin dhe përparimin.
Na kontaktoni

Liderë në diversitet

Augmendev shënoi një pikë të jashtëzakonshme diversiteti 96/100 bazuar në qindra rishikime anonime të punonjësve që pasqyrojnë angazhimin tonë ndaj diversitetit dhe përfshirjes.
diversiteti dhe përfshirja
përfshirja

Sigurimi i mundësisë për të gjithë

Augmendev është i përkushtuar për të promovuar aksesin në mundësi të vlefshme për njerëzit e talentuar, kudo që ata ndodhen. Nga mbështetja e ngjarjeve, dhurimi për organizata të ndryshme dhe sponsorizimi i komuniteteve të paprivilegjuara, ne kemi disa iniciativa për të fuqizuar individët kudo.
Telefononi
+(355)224 47 784
info@augmendev.com

Mbrojtësit e Barazisë Gjinore

Barazia gjinore është një çështje e gjatë në industrinë e teknologjisë. Por Augmendev është i përkushtuar për përparim. Këtu janë disa hapa që po ndërmarrim për t’i bërë karrierat e teknologjisë më mikpritëse për gratë:
Ne inkurajojmë bashkëpunëtorët të na referojnë kandidatë të ndryshëm.
Ne shpërblejmë referimet që çojnë në punësimin e suksesshëm të bashkëpunëtorëve femra.
Ne mbështesim dhe mbledhim fonde për Girls in Tech, Code.org dhe organizata të tjera që e bëjnë zhvillimin e softuerit të arritshëm për gratë.
diversiteti

Planet janë duke u zhvilluar

zhvillim të shpejtë
Ne mund të bëjmë shumë më tepër. Ne po eksplorojmë mënyra të reja për të krijuar një vend pune më gjithëpërfshirës dhe të barabartë. Ne po vendosim objektiva dhe po zbulojmë iniciativa të diversitetit të përqendruara rreth themelit të biznesit tonë – duke ushqyer njerëzit më të talentuar në industri.
Ju lutemi bashkohuni me ne duke referuar kandidatë të talentuar nga të gjitha sferat e jetës dhe duke na ndihmuar t’i mirëpresim ata në një kompani ku të gjithë mund të lulëzojnë.

Rritja nëpërmjet Dallimeve

Perspektiva të ndryshme

Si një kompani globale, Augmendev krenohet me perspektiva të ndryshme. Ekipet e mendimtarëve me prejardhje të shumta krijojnë strategji dhe zgjidhje të shkëlqyera, duke pasuruar projekte me njohuri të vlefshme.

Rritni Kreativitetin

Diversiteti ka nxitur vazhdimisht rritjen e Augmendev. Në fakt, hulumtimi nga Harvard Business Review tregon se kompanitë me ekipe të ndryshme kanë 45% më shumë gjasa të raportojnë rritje vjetore të pjesës së tregut dhe 70% më shumë gjasa të raportojnë kapjen e një tregu të ri.

Rritja e Biznesit

Diversiteti ka nxitur vazhdimisht rritjen e Augmendev. Në fakt, hulumtimi nga Harvard Business Review tregon se kompanitë me ekipe të ndryshme kanë 45% më shumë gjasa të raportojnë rritje vjetore të pjesës së tregut dhe 70% më shumë gjasa të raportojnë kapjen e një tregu të ri.

Shërbimet Tona

top tech talents
Fuqizoni ekipet tuaja të teknologjisë me zhvilluesit tanë, të cilët do t'ju japin aftësitë që ju nevojiten.
Copyright 2023 SoftGenia SRL | VAT and Tax Code 13220190964 | REA MI-2710671 | Share Capital €10.000,00
userslaptop-phone