top tech talents
Home
Artikuj
Kontakt
Menu

Zhvillimi i Ruby on Rails: Përshpejtimi i Inovacionit të Web

Që nga viti 2004, Ruby on Rails ka revolucionarizuar zhvillimin e uebit me efikasitetin e tij, duke tërhequr liderë të industrisë si Airbnb dhe Shopify. Përqafoni RoR për t'u bashkuar me kryesimin e inovacionit në ueb.
Na kontaktoni

Shërbimet tona të zhvillimit me Ruby

Konsulencë Ruby On Rails

Zhvillimi i një aplikacioni të suksesshëm me Rails nuk kërkon që ju të jeni ekspert në kornizë. Ekipi ynë i inxhinierëve të aftë dhe me përvojë RoR, pjesë e ekipit tonë të përkushtuar të RoR Consulting, është këtu për t'ju ndihmuar në çdo hap të rrugës. Ne do t'ju udhëzojmë në kuptimin e nevojave, kërkesave tuaja dhe si t'i arrini qëllimet tuaja në mënyrë efektive. Me mbështetjen tonë, ju mund të përshpejtoni rritjen e biznesit tuaj me zgjidhjen më të thjeshtë dhe më të drejtpërdrejtë të disponueshme.

Zhvillimi i softuerit Ruby

A keni parashikuar ndonjëherë një aplikacion softuerësh të jashtëzakonshëm të ndërtuar në Rails? Le të bashkëpunojmë dhe ta shndërrojmë idenë tuaj në realitet. Zhvillimi i personalizuar i aplikacioneve në ueb është në qendër të shërbimeve tona të zhvillimit të softuerit. Ne jemi të specializuar në krijimin e zgjidhjeve të përshtatura që përputhen me fluksin e punës, vizionin dhe objektivat tuaja unike të biznesit. Me ekipin tonë të talenteve të teknologjisë së nivelit të lartë, duke ofruar vazhdimisht rezultate cilësore maksimale, projekti juaj është në duar të aftë. Le të fillojmë këtë udhëtim së bashku dhe të sjellim në jetë vizionin tuaj.

Auditimet & Modernizimi i Kodit

Ngrini aplikacionin tuaj aktual Rails në lartësi të reja përmes shërbimeve tona gjithëpërfshirëse të Auditimit dhe Modernizimit. Ruby on Rails ka evoluar ndjeshëm vitet e fundit, duke e bërë kodin e shkruar sot dukshëm më të fuqishëm se kurrë më parë. Nëse nuk e keni rishikuar kodin e aplikacionit tuaj për disa kohë ose nëse keni vënë re efikasitet në rënie, është momenti i përsosur për të kryer një auditim dhe për të optimizuar performancën e tij në potencialin e tij të plotë. Le t'ju ndihmojmë të çlironi fuqinë e vërtetë të aplikacionit tuaj dhe të siguroheni që ai të funksionojë në mënyrën më të mirë.

E-commerce

Ruby on Rails vazhdon të dominojë si një nga platformat më të njohura për zhvillimin e tregtisë elektronike, dhe ka një arsye të mirë për këtë. Ndërsa blerjet në internet vazhdojnë të lulëzojnë, bëhet gjithnjë e më e rëndësishme për bizneset që të krijojnë një prani të fortë në internet. Ky vit paraqet një mundësi kryesore për të hyrë në lojën e tregtisë elektronike, dhe vitin e ardhshëm, rëndësia e saj vetëm do të rritet.
Me ekspertizën tonë, ne do të krijojmë tregje me performancë të lartë, të qëndrueshme dhe inteligjente që jo vetëm tërheqin klientët, por gjithashtu nxisin konvertimet në çast.
Telefononi
+(355)224 47 784
info@augmendev.com

Përfitimet e Ruby On Rails për zhvillimin e uebit

Komunitet i madh, mbështetës

Mijëra zhvillues kanë kontribuar me kod në Rails – dhe ka qindra mijëra njerëz që përdorin mjetin me Ruby sot. Kjo do të thotë që zhvilluesit mund të përdorin lehtësisht një komunitet mbështetës me pyetje, zgjidhje të problemeve, këshilla dhe më shumë.

Zhvillim 
më i shpejtë

RoR e bën zhvillimin shumë më të shpejtë. Ju do të jeni në gjendje të ndërtoni dhe vendosni faqen tuaj të internetit në një kohë rekord – shumë më shpejt sesa do të mund të bënit ndryshe.

Lehtësi në 
përdorim

Ruby on Rails është i besueshëm dhe i lehtë për t'u përdorur. Mjeti është i thjeshtë dhe kurba e të mësuarit është mjaft e ulët. Fillestarët dhe zhvilluesit me përvojë mund ta përdorin atë për një kodim më të efektshëm dhe pa probleme.
Shërbimet Tona
top tech talents
Fuqizoni ekipet tuaja të teknologjisë me zhvilluesit tanë, të cilët do t'ju japin aftësitë që ju nevojiten.
Copyright 2023 SoftGenia SRL | VAT and Tax Code 13220190964 | REA MI-2710671 | Share Capital €10.000,00
userslaptop-phone