top tech talents
Home
Artikuj
Kontakt
Menu
Data Engineer PositionPHPNode.js developmentAngular development.NET development and cloud solutionsData Scienceweb and cloud developmentQA & AutomationcareerGUI development solutionsJava developmentcustom solutions

React Developer

Kohë e plotë
Zhvillimi
Gjuhët e punës: Anglisht
Remote
Apliko tani
Përmbledhje e roleve:
Ne jemi duke kërkuar për një zhvillues të aftë React për t'iu bashkuar ekipit tonë dhe për të luajtur një rol kyç në përmirësimin e përvojës së përdoruesit të faqes sonë të internetit. Si Zhvillues i React, ju do të jeni përgjegjës për dizajnimin dhe zbatimin e ndërfaqeve të përdoruesit, bashkëpunimin me ekipe ndërfunksionale dhe sigurimin e reagimit dhe performancës së aplikacioneve tona në ueb.
Aftësitë që duhet të ketë:
 • Aftësi të forta në React dhe parimet e tij thelbësore.
 • Përvojë me bibliotekat e menaxhimit shtetëror si Redux ose MobX.
 • Kuptim i aftë i shënimit në ueb, duke përfshirë HTML5 dhe CSS3.
 • Njohuri të programimit asinkron dhe API-ve RESTful.
 • Njohja me Git për kontrollin e versionit.
 • Kuptim i fortë i mjeteve të ndërtimit të pjesës së përparme dhe menaxherëve të paketave, të tilla si Webpack dhe npm.
 • Aftësia për të përkthyer modele dhe prototipe të dizajnit në kod të përgjegjshëm dhe me performancë të lartë.
 • Aftësi të shkëlqyera për zgjidhjen e problemeve dhe komunikimin.
Përgjegjësitë kryesore:
 • Zhvilloni ndërfaqe të përgjegjshme React.
 • Zbatimi i menaxhimit efikas të shtetit (Redux/MobX).
 • Optimizoni performancën ndërmjet pajisjeve.
 • Bashkëpunoni në ekipe ndërfunksionale.
 • Merrni pjesë në rishikimet e kodit.
 • Mbani dokumentacion të plotë.
Cfare ne ofrojme:
 • Të bashkohesh me Augmendev do të thotë të jesh pjesë e një kulture pune të respektuar, ndërkombëtare që vlerëson rritjen dhe mirëqenien tënde.
 • Një paketë pagash konkurruese.
 • Një program gjithëpërfshirës referimi me bonuse tërheqëse.
 • Mundësi për zhvillim profesional dhe përparim në karrierë.
 • Një mjedis pune bashkëpunues dhe mbështetës.
top tech talents
Fuqizoni ekipet tuaja të teknologjisë me zhvilluesit tanë, të cilët do t'ju japin aftësitë që ju nevojiten.
Copyright 2023 SoftGenia SRL | VAT and Tax Code 13220190964 | REA MI-2710671 | Share Capital €10.000,00
userslaptop-phone