top tech talents
Home
Artikuj
Kontakt
Menu
Data Engineer PositionPHPNode.js developmentAngular development.NET development and cloud solutionsData Scienceweb and cloud developmentQA & AutomationcareerGUI development solutionsJava developmentcustom solutions

PHP Developer

Kohë e plotë
Zhvillimi
Gjuhët e punës: Anglisht
Remote
Apliko tani
Përmbledhje e roleve:
Ne po kërkojmë një Zhvillues të aftë PHP për t'iu bashkuar ekipit tonë dhe për të kontribuar në zhvillimin dhe mirëmbajtjen e faqes sonë të internetit. Si Zhvillues i PHP-së, ju do të jeni përgjegjës për dizajnimin, kodimin dhe modifikimin e aplikacioneve në ueb, nga faqosja në funksion, në mënyrë që të krijoni një përvojë përdoruesi pa probleme dhe tërheqëse vizualisht.
Aftësitë që duhet të ketë:
 • Të aftë në PHP, me një kuptim të fortë të ekosistemit të saj.
 • Përvojë me teknologjitë e zhvillimit të uebit, duke përfshirë HTML, CSS dhe JavaScript.
 • Njohuri të sistemeve të bazës së të dhënave si MySQL ose PostgreSQL.
 • Njohja me kornizat MVC, si Laravel ose Symfony.
 • Kuptimi i teknologjive të përparme, duke përfshirë Bootstrap ose korniza të ngjashme.
 • Përvojë me sistemet e kontrollit të versioneve, mundësisht Git.
 • Aftësi të forta për zgjidhjen e problemeve dhe analitike.
Përgjegjësitë kryesore:
 • Zhvillimi: Shkruani kod efikas PHP, implementoni veçori të reja.
 • Baza e të dhënave dhe pjesa e përparme: Dizajnoni/optimizoni bazën e të dhënave, integroni elementë që përballen me përdoruesit.
 • Testimi dhe cilësia: Bashkëpunoni për zgjidhjen e gabimeve, ruani cilësinë e kodit.
 • Dokumentacioni: Kodi/specifikimet e dokumentit, mbani dokumentacionin të përditësuar.
Cfare ne ofrojme:
 • Të bashkohesh me Augmendev do të thotë të jesh pjesë e një kulture pune të respektuar, ndërkombëtare që vlerëson rritjen dhe mirëqenien tënde.
 • Një paketë pagash konkurruese.
 • Një program gjithëpërfshirës referimi me bonuse tërheqëse.
 • Mundësi për zhvillim profesional dhe përparim në karrierë.
 • Një mjedis pune bashkëpunues dhe mbështetës.
top tech talents
Fuqizoni ekipet tuaja të teknologjisë me zhvilluesit tanë, të cilët do t'ju japin aftësitë që ju nevojiten.
Copyright 2023 SoftGenia SRL | VAT and Tax Code 13220190964 | REA MI-2710671 | Share Capital €10.000,00
userslaptop-phone