top tech talents
Home
Artikuj
Kontakt
Menu
Data Engineer PositionPHPNode.js developmentAngular development.NET development and cloud solutionsData Scienceweb and cloud developmentQA & AutomationcareerGUI development solutionsJava developmentcustom solutions

Node.js Developer

Kohë e plotë
Zhvillimi
Gjuhët e punës: Anglisht
Remote
Apliko tani
Përmbledhje e roleve:
Ne po kërkojmë një Zhvillues të talentuar të Node.js për t'iu bashkuar ekipit tonë dinamik dhe për të kontribuar në zhvillimin dhe optimizimin e aplikacioneve tona të internetit. Si Zhvillues i Node.js, ju do të luani një rol kyç në ndërtimin e aplikacioneve të shkallëzuara dhe me performancë të lartë nga ana e serverit, duke siguruar integrimin e pandërprerë të elementeve që përballen me përdoruesit me logjikën e serverit.
Aftësitë që duhet të ketë:
 • Aftësi të forta në Node.js dhe kornizat e tij (Express, Koa, etj.).
 • Përvoja me gjuhët e modelimit të serverit si EJS ose Pug.
 • Njohuri për programimin asinkron dhe arkitekturën e drejtuar nga ngjarjet.
 • Njohja me teknologjitë e përparme (HTML, CSS, JavaScript).
 • Përvojë me sistemet e bazës së të dhënave si MongoDB ose MySQL.
 • Kuptimi i API-ve RESTful dhe arkitekturës së mikroshërbimeve.
 • Njohuri të sistemeve të kontrollit të versioneve, mundësisht Git.
 • Aftësi të forta për zgjidhjen e problemeve dhe korrigjimin e gabimeve.
Përgjegjësitë kryesore:
 • Zhvilloni aplikacione të shkallëzuara nga ana e serverit duke përdorur kornizat Node.js.
 • Siguroni një integrim të qetë të elementeve që përballen me përdoruesin.
 • Dizajnimi dhe mirëmbajtja e arkitekturës së bazës së të dhënave.
 • Zhvilloni dhe mirëmbani API-të RESTful.
 • Bashkëpunoni me ekipe ndërfunksionale.
 • Optimizoni aplikacionet për shpejtësi dhe shkallëzim.
 • Bashkëpunoni me QA për identifikimin dhe zgjidhjen e gabimeve.
 • Shkruani testet e njësive për besueshmërinë e kodit.
 • Kodi i dokumentit, API-të dhe specifikimet teknike.
Cfare ne ofrojme:
 • Të bashkohesh me Augmendev do të thotë të jesh pjesë e një kulture pune të respektuar, ndërkombëtare që vlerëson rritjen dhe mirëqenien tënde.
 • Një paketë pagash konkurruese.
 • Një program gjithëpërfshirës referimi me bonuse tërheqëse.
 • Mundësi për zhvillim profesional dhe përparim në karrierë.
 • Një mjedis pune bashkëpunues dhe mbështetës.
top tech talents
Fuqizoni ekipet tuaja të teknologjisë me zhvilluesit tanë, të cilët do t'ju japin aftësitë që ju nevojiten.
Copyright 2023 SoftGenia SRL | VAT and Tax Code 13220190964 | REA MI-2710671 | Share Capital €10.000,00
userslaptop-phone