top tech talents
Home
Artikuj
Kontakt
Menu
Data Engineer PositionPHPNode.js developmentAngular development.NET development and cloud solutionsData Scienceweb and cloud developmentQA & AutomationcareerGUI development solutionsJava developmentcustom solutions

Python Developer

Kohë e plotë
Zhvillimi
Gjuhët e punës: Anglisht
Remote
Apliko tani
Përmbledhje e roleve
Ne jemi në kërkim të një Zhvilluesi të aftë Python për t'u bashkuar me ekipin tonë dhe për të kontribuar në zhvillimin dhe mirëmbajtjen e aplikacioneve tona të internetit. Si Zhvillues i Python, ju do të jeni përgjegjës për të shkruar logjikën e aplikacionit nga ana e serverit, për të optimizuar performancën e aplikacioneve tona dhe për të bashkëpunuar me ekipe ndërfunksionale për të ofruar zgjidhje softuerike me cilësi të lartë.
Aftësitë që duhet të ketë:
 • Aftësi të forta në Python dhe kornizat e tij (Django, Flask, etj.).
 • Përvojë me teknologjitë e zhvillimit të uebit, duke përfshirë HTML, CSS dhe JavaScript.
 • Njohuri të sistemeve të bazës së të dhënave relacionale si PostgreSQL ose MySQL.
 • Njohuri me sistemet e kontrollit të versioneve, mundësisht Git.
 • Kuptimi i teknologjive të përparme dhe integrimit.
 • Njohuri të API-ve RESTful dhe arkitekturës së mikroshërbimeve.
 • Aftësi të forta për zgjidhjen e problemeve dhe korrigjimin e gabimeve.
Përgjegjësitë kryesore:
 • Shkruani kod Python efikas dhe të shkallëzuar për logjikën e serverit.
 • Integroni elementet që përballen me përdoruesit me zhvilluesit e frontit.
 • Dizenjoni dhe mirëmbani arkitekturën e bazës së të dhënave për sigurinë e të dhënave.
 • Zhvilloni dhe mirëmbani API-të RESTful për integrim pa probleme.
 • Optimizoni aplikacionet për shpejtësi dhe performancë maksimale.
 • Bashkëpunoni me ekipe ndërfunksionale, duke përfshirë projektues.
 • Identifikoni dhe rregulloni gabimet në bashkëpunim me inxhinierët e QA.
 • Shkruani testet e njësisë për të siguruar besueshmërinë e kodit.
 • Kodi i dokumentit, API-të dhe specifikimet teknike.
Cfare ne ofrojme:
 • Të bashkohesh me Augmendev do të thotë të jesh pjesë e një kulture pune të respektuar, ndërkombëtare që vlerëson rritjen dhe mirëqenien tënde.
 • Një paketë pagash konkurruese.
 • Një program gjithëpërfshirës referimi me bonuse tërheqëse.
 • Mundësi për zhvillim profesional dhe përparim në karrierë.
 • Një mjedis pune bashkëpunues dhe mbështetës.
top tech talents
Fuqizoni ekipet tuaja të teknologjisë me zhvilluesit tanë, të cilët do t'ju japin aftësitë që ju nevojiten.
Copyright 2023 SoftGenia SRL | VAT and Tax Code 13220190964 | REA MI-2710671 | Share Capital €10.000,00
userslaptop-phone