top tech talents
Home
Artikuj
Kontakt
Menu
Data Engineer PositionPHPNode.js developmentAngular development.NET development and cloud solutionsData Scienceweb and cloud developmentQA & AutomationcareerGUI development solutionsJava developmentcustom solutions

.NET Developer

Kohë e plotë
Zhvillimi
Gjuhët e punës: Anglisht
Remote
Apliko tani
Përmbledhje e roleve:
Ne po kërkojmë një Zhvillues të talentuar .NET për t'iu bashkuar ekipit tonë inovativ dhe për të kontribuar në zhvillimin e aplikacioneve të fuqishme në internet. Si Zhvillues .NET, ju do të luani një rol kyç në dizajnimin, kodimin dhe modifikimin e softuerit, nga mbështetja në ndërfaqen e përdoruesit, me një fokus të fortë në performancën, besueshmërinë dhe shkallëzimin.
Aftësitë që duhet të ketë:
 • Të aftë në C# dhe .NET Framework.
 • Përvojë me ASP.NET MVC dhe/ose ASP.NET Core.
 • Njohuri të teknologjive të internetit duke përfshirë HTML, CSS dhe JavaScript.
 • Njohja me kornizat e përparme të tilla si Angular ose React.
 • Përvojë me sistemet e bazës së të dhënave si SQL Server ose Oracle.
 • Kuptimi i API-ve RESTful dhe arkitekturës së mikroshërbimeve.
 • Aftësi për zgjidhjen e problemeve dhe korrigjimin e gabimeve.
 • Njohuri me sistemet e kontrollit të versioneve, mundësisht Git.
Përgjegjësitë kryesore:
 • Dizajnoni, kodoni dhe mirëmbani shërbime mbështetëse të shkallëzueshme duke përdorur C# dhe .NET.
 • Zhvilloni aplikacione dinamike në internet me ASP.NET MVC ose ASP.NET Core.
 • Integroni elementet që përballen me përdoruesit me kornizat e përparme si Angular ose React.
 • Dizajnoni dhe mbani arkitekturë efikase të bazës së të dhënave për performancë optimale.
 • Zhvilloni dhe mirëmbani API-të RESTful për komunikim pa probleme të shërbimit.
 • Bashkëpunoni me ekipe ndërfunksionale, duke përfshirë projektues dhe zhvillues.
 • Identifikoni dhe rregulloni gabimet në bashkëpunim me inxhinierët e QA.
 • Shkruani testet e njësisë për të siguruar besueshmërinë e kodit.
 • Kodi i dokumentit, API-të dhe specifikimet teknike.
Cfare ne ofrojme:
 • Të bashkohesh me Augmendev do të thotë të jesh pjesë e një kulture pune të respektuar, ndërkombëtare që vlerëson rritjen dhe mirëqenien tënde.
 • Një paketë pagash konkurruese.
 • Një program gjithëpërfshirës referimi me bonuse tërheqëse.
 • Mundësi për zhvillim profesional dhe përparim në karrierë.
 • Një mjedis pune bashkëpunues dhe mbështetës.
top tech talents
Fuqizoni ekipet tuaja të teknologjisë me zhvilluesit tanë, të cilët do t'ju japin aftësitë që ju nevojiten.
Copyright 2023 SoftGenia SRL | VAT and Tax Code 13220190964 | REA MI-2710671 | Share Capital €10.000,00
userslaptop-phone