top tech talents
Home
Artikuj
Kontakt
Menu
Data Engineer PositionPHPNode.js developmentAngular development.NET development and cloud solutionsData Scienceweb and cloud developmentQA & AutomationcareerGUI development solutionsJava developmentcustom solutions

Java Developer

Kohë e plotë
Zhvillimi
Gjuhët e punës: Anglisht
Remote
Apliko tani
Përmbledhje e roleve:
Ne po kërkojmë një Zhvillues Java të talentuar dhe me përvojë për t'iu bashkuar ekipit tonë dinamik. Si Zhvillues Java, ju do të jeni përgjegjës për dizajnimin, zhvillimin dhe mirëmbajtjen e aplikacioneve të uebit me performancë të lartë dhe të shkallëzueshme. Ju do të bashkëpunoni me ekipe ndërfunksionale për të përcaktuar, dizajnuar dhe dërguar veçori të reja, duke siguruar performancën, cilësinë dhe reagimin më të mirë të mundshëm të faqes sonë të internetit.
Aftësitë që duhet të ketë:
 • Të aftë në gjuhën programuese Java.
 • Kuptimi i fortë i parimeve të programimit të orientuar nga objekti.
 • Përvojë me Spring Framework (Spring Boot, Spring MVC).
 • Njohuri për sistemet e bazës së të dhënave si MySQL, PostgreSQL ose MongoDB.
 • Njohja me teknologjitë e përparme (HTML, CSS, JavaScript).
 • Përvojë me sistemet e kontrollit të versioneve, mundësisht Git.
 • Kuptim i fortë i ciklit jetësor të zhvillimit të softuerit.
 • Aftësi të forta për zgjidhjen e problemeve dhe analitike.
Përgjegjësitë kryesore:
 • Zhvillimi: Shkruani kodin Java efikas, të testueshëm, zgjidhni problemet dhe optimizoni.
 • Cilësia e kodit: Merrni pjesë në rishikimet e kodit për standarde të larta.
 • Baza e të dhënave: Dizenjoni dhe mirëmbani skemën e bazës së të dhënave, optimizoni pyetjet.
 • Testimi: Bashkëpunoni për sigurimin e cilësisë, shkruani testet e njësive.
 • Dokumentacioni: Kodi i dokumentit, mbani specifikat të përditësuara.
 • Mësimi i vazhdueshëm: Qëndroni të përditësuar për tendencat e industrisë, mentoroni juniorët.
Cfare ne ofrojme:
 • Të bashkohesh me Augmendev do të thotë të jesh pjesë e një kulture pune të respektuar, ndërkombëtare që vlerëson rritjen dhe mirëqenien tënde.
 • Një paketë pagash konkurruese.
 • Një program gjithëpërfshirës referimi me bonuse tërheqëse.
 • Mundësi për zhvillim profesional dhe përparim në karrierë.
 • Një mjedis pune bashkëpunues dhe mbështetës.
top tech talents
Fuqizoni ekipet tuaja të teknologjisë me zhvilluesit tanë, të cilët do t'ju japin aftësitë që ju nevojiten.
Copyright 2023 SoftGenia SRL | VAT and Tax Code 13220190964 | REA MI-2710671 | Share Capital €10.000,00
userslaptop-phone