top tech talents
Home
Artikuj
Kontakt
Menu
Data Engineer PositionPHPNode.js developmentAngular development.NET development and cloud solutionsData Scienceweb and cloud developmentQA & AutomationcareerGUI development solutionsJava developmentcustom solutions

Inxhinier i të Dhënave

Kohë e plotë
Zhvillimi
Gjuhët e punës: Anglisht
Remote
Apliko tani
Përmbledhje e roleve:
Ne jemi duke kërkuar për një Inxhinier të Dhënave për të përmirësuar aftësitë tona të të dhënave. Ky rol përfshin menaxhimin e grupeve të mëdha të të dhënave, zhvillimin e sistemeve të përpunimit të të dhënave dhe bashkëpunimin me ekipin tonë të IT për të mbështetur vendimmarrjen tonë të drejtuar nga të dhënat.
Aftësitë që duhet të ketë:
• Diplomë në Shkenca Kompjuterike/Inxhinieri.
• Përvojë në Inxhinieri të Dhënave ose role të ngjashme.
• Aftësi në llogaritjen e shpërndarë dhe mjetet e të dhënave të mëdha (p.sh. Hadoop, Spark).
Përgjegjësitë kryesore:
• Dizajnoni dhe mirëmbani sisteme të shkallëzueshme të menaxhimit të të dhënave.
• Zhvilloni procese për modelimin dhe prodhimin e të dhënave.
• Zbatimi i teknologjive dhe mjeteve të reja për integrimin e të dhënave.
• Krijoni aplikacione analitike dhe komponentë softuerësh.
Cfare ne ofrojme:
  • Të bashkohesh me Augmendev do të thotë të jesh pjesë e një kulture pune të respektuar, ndërkombëtare që vlerëson rritjen dhe mirëqenien tënde.
  • Një paketë pagash konkurruese.
  • Një program gjithëpërfshirës referimi me bonuse tërheqëse.
  • Mundësi për zhvillim profesional dhe përparim në karrierë.
  • Një mjedis pune bashkëpunues dhe mbështetës.
top tech talents
Fuqizoni ekipet tuaja të teknologjisë me zhvilluesit tanë, të cilët do t'ju japin aftësitë që ju nevojiten.
Copyright 2023 SoftGenia SRL | VAT and Tax Code 13220190964 | REA MI-2710671 | Share Capital €10.000,00
userslaptop-phone