top tech talents
Home
Artikuj
Kontakt
Menu
Data Engineer PositionPHPNode.js developmentAngular development.NET development and cloud solutionsData Scienceweb and cloud developmentQA & AutomationcareerGUI development solutionsJava developmentcustom solutions

Software Developer

Kohë e plotë
Zhvillimi
Gjuhët e punës: Anglisht
Remote
Apliko tani
Përmbledhje e roleve:
Ne po kërkojmë një Zhvillues/Programues Softuerësh të aftë dhe të motivuar për t'iu bashkuar ekipit tonë dinamik. Në këtë rol, ju do të jeni përgjegjës për krijimin e zgjidhjeve softuerike të personalizuara, duke përdorur teknologjitë e përparme dhe të pasme. Kandidati ideal do të ketë një bazë të fortë në zhvillimin e softuerit dhe një pasion për të krijuar zgjidhje inovative për të përmbushur nevojat e klientëve tanë.
Aftësitë që duhet të ketë:
• TGjuhët: Të aftë në Java, Python, C++ ose JavaScript.
• Zhvillimi i Uebit: Përvojë me HTML, CSS, JavaScript dhe korniza të fundit.
• Bazat e të dhënave: Njohuri për MySQL, PostgreSQL ose MongoDB.
• Zgjidhja e problemeve: Aftësi të forta analitike dhe të orientuara nga detajet.
• Bashkëpunimi: Aftësi të shkëlqyera të punës në grup dhe komunikimit.
• Përshtatshmëria: Nxënës i shpejtë me një mentalitet të adaptueshëm.
Përgjegjësitë kryesore:
• Zhvillimi: Kodimi, testimi dhe vendosja e zgjidhjeve të personalizuara të softuerit.
•Stack i plotë: Punoni në zhvillimin e pjesës së përparme dhe të pasme për përvoja pa probleme të përdoruesit.
•Bashkëpunimi: Bashkohuni me projektuesit dhe zhvilluesit për zbatimin e projektit.
•Zgjidhja e problemeve: Identifikoni dhe zgjidhni problemet e softuerit menjëherë.
•Rishikimi i kodit: Siguroni cilësinë e kodit përmes rishikimeve të rregullta.
Cfare ne ofrojme:
  • Të bashkohesh me Augmendev do të thotë të jesh pjesë e një kulture pune të respektuar, ndërkombëtare që vlerëson rritjen dhe mirëqenien tënde.
  • Një paketë pagash konkurruese.
  • Një program gjithëpërfshirës referimi me bonuse tërheqëse.
  • Mundësi për zhvillim profesional dhe përparim në karrierë.
  • Një mjedis pune bashkëpunues dhe mbështetës.
top tech talents
Fuqizoni ekipet tuaja të teknologjisë me zhvilluesit tanë, të cilët do t'ju japin aftësitë që ju nevojiten.
Copyright 2023 SoftGenia SRL | VAT and Tax Code 13220190964 | REA MI-2710671 | Share Capital €10.000,00
userslaptop-phone