top tech talents
Home
Artikuj
Kontakt
Menu
Data Engineer PositionPHPNode.js developmentAngular development.NET development and cloud solutionsData Scienceweb and cloud developmentQA & AutomationcareerGUI development solutionsJava developmentcustom solutions

Golang Developer

Kohë e plotë
Zhvillimi
Gjuhët e punës: Anglisht
Remote
Apliko tani
Përmbledhje e roleve:
Ne jemi duke kërkuar për një Zhvillues të aftë Golang për t'u bashkuar me ekipin tonë dhe për të nxitur zhvillimin e aplikacioneve të internetit më të avancuara. Si një Zhvillues Golang, do të jeni thelbësor në krijimin e zgjidhjeve të shkallëzueshme dhe performuese për të përmirësuar platformën tonë.
Aftësitë që duhet të ketë:
 • Ekspert në gjuhën e programimit Golang.
 • Eksperiencë me teknologjitë e zhvillimit të webit (HTML, CSS, JavaScript).
 • Njohuri të sistemeve të bazës së të dhënave (p.sh., PostgreSQL, MySQL).
 • Njohja me arkitekturën e mikroshërbimeve.
 • Aftësi për zgjidhjen e problemeve dhe korrigjimin e gabimeve.
 • Kuptimi i sistemeve të kontrollit të versioneve, veçanërisht Git.
Përgjegjësitë kryesore:
 • Zhvilloni aplikacione ueb të shkallëzuar dhe efikase duke përdorur Golang.
 • Bashkëpunoni me ekipe ndërfunksionale për zbatimin pa probleme të projektit.
 • Integroni elementet e user-facing me logjikën server-side.
 • Dizenjoni dhe mirëmbani arkitekturën e bazës së të dhënave për performancë optimale.
 • Zbatoni dhe mirëmbani API-të RESTful.
 • Identifikoni dhe zgjidhni gabimet, duke siguruar besueshmërinë e kodit.
 • Shkruani dhe mbani dokumentacionin për kodin dhe specifikimet teknike.
Cfare ne ofrojme:
 • Të bashkohesh me Augmendev do të thotë të jesh pjesë e një kulture pune të respektuar, ndërkombëtare që vlerëson rritjen dhe mirëqenien tënde.
 • Një paketë pagash konkurruese.
 • Një program gjithëpërfshirës referimi me bonuse tërheqëse.
 • Mundësi për zhvillim profesional dhe përparim në karrierë.
 • Një mjedis pune bashkëpunues dhe mbështetës.
top tech talents
Fuqizoni ekipet tuaja të teknologjisë me zhvilluesit tanë, të cilët do t'ju japin aftësitë që ju nevojiten.
Copyright 2023 SoftGenia SRL | VAT and Tax Code 13220190964 | REA MI-2710671 | Share Capital €10.000,00
userslaptop-phone