top tech talents
Home
Artikuj
Kontakt
Menu
Data Engineer PositionPHPNode.js developmentAngular development.NET development and cloud solutionsData Scienceweb and cloud developmentQA & AutomationcareerGUI development solutionsJava developmentcustom solutions

Angular Developer

Kohë e plotë
Zhvillimi
Gjuhët e punës: Anglisht
Remote
Apliko tani
Përmbledhje e roleve:
Bashkohuni me ekipin tonë si një Zhvillues Angular dhe kontribuoni në krijimin e aplikacioneve të internetit dinamike, të përqendruara te përdoruesit. Si pjesë integrale e ekipit tonë të zhvillimit, ju do të jeni përgjegjës për krijimin e zgjidhjeve inovative që përmirësojnë përvojën e përgjithshme të përdorue
Aftësitë që duhet të ketë:
 • Ekspert në kornizën Angular.
 • Komandim i fortë i teknologjive të internetit (HTML, CSS, JavaScript).
 • Eksperiencë me API-të RESTful dhe programim asinkron.
 • Njohja me sistemet e kontrollit të versioneve, veçanërisht Git.
 • Aftësi të shkëlqyera për zgjidhjen e problemeve dhe korrigjimin e gabimeve.
 • Njohuri për mjetet e ndërtimit të pjesës së përparme dhe menaxherët e paketave.
Përgjegjësitë kryesore:
 • Zhvilloni aplikacione web dinamike dhe që reagojnë lehtë duke përdorur Angular.
 • Bashkëpunoni me ekipe ndërfunksionale për të integruar elementë që përballen me përdoruesit.
 • Zbatoni dhe konsumoni API-të RESTful për ndërveprim pa probleme të të dhënave.
 • Identifikoni dhe zgjidhni gabimet, duke siguruar besueshmërinë e kodit.
 • Shkruani dhe mbani kod të pastër, efikas dhe të mirë-dokumentuar.
 • Merrni pjesë në rishikimet e kodit për të ruajtur standardet e cilësisë së lartë.
Cfare ne ofrojme:
 • Të bashkohesh me Augmendev do të thotë të jesh pjesë e një kulture pune të respektuar, ndërkombëtare që vlerëson rritjen dhe mirëqenien tënde.
 • Një paketë pagash konkurruese.
 • Një program gjithëpërfshirës referimi me bonuse tërheqëse.
 • Mundësi për zhvillim profesional dhe përparim në karrierë.
 • Një mjedis pune bashkëpunues dhe mbështetës.
top tech talents
Fuqizoni ekipet tuaja të teknologjisë me zhvilluesit tanë, të cilët do t'ju japin aftësitë që ju nevojiten.
Copyright 2023 SoftGenia SRL | VAT and Tax Code 13220190964 | REA MI-2710671 | Share Capital €10.000,00
userslaptop-phone